Filteren
Merk
Gebruiksvorm
Aandoening
Diersoort
Productsoort
dierenapotheek-dog
Kennisbank

Vraag, advies of hulp nodig? Kies het onderwerp waar je vraag over gaat. Kom je er niet uit, neem dan contact met ons op.

Hoe ondersteun ik de spijsvertering van mijn paard?

NAF Gastri Aid van NAF Equine is een voedingssupplement speciaal ontwikkeld voor paarden en/of pony’s met een gevoelige spijsvertering. Het supplement behoed het dier dagelijks tegen de invloeden van spanning en het beschermt de maagwand. De mix van ingrediënten in de NAF Gastri Aid ondersteunt het behoud van een normale zuurtegraad in de maag, bevordert de darmperistaltiek en stabiliseert en reguleert de darmflora op een natuurlijke manier. Zo heeft het supplement een ondersteunende werking voor de darm en maag. Door deze ondersteuning van de spijsvertering, helpt NAF Gastri Aid een gevoel van onbehagen voor te zijn. Hierdoor zit het paard lekkerder in zijn/haar vel en zal het dier minder gespannen gedrag vertonen (denk aan onrustigheid op stal, luchtzuigen, kribbebijten, een doffe vacht, minder werklust en/of prikkelbaarheid bij het aansingelen). Lees hier verder.

Hoe ondersteun ik de weerstand van mijn paard?

Het weer slaat om en we merken dat dit invloed kan hebben op onze weerstand. Dit is niet alleen bij ons zo, maar ook bij dieren. Nu wil je natuurlijk het allerbeste voor jouw paard. In dit artikel lees je meer over weerstand bij je paard, en wat je kan doen om deze een boost te geven.

Wat is weerstand?

Je weerstand zijn de (voornamelijk witte) afweer bloedcellen die activeren als ziektekiemen het lichaam binnendringen. Die cellen vallen de ziektekiemen aan om te voorkomen dat je ziek wordt of om je zo snel mogelijk weer beter te maken. Lees hier verder.

Ondersteuning van nier- en leverfunctie van paarden

Op zoek naar een paarden medicijn dat de nier- en leverfunctie ondersteund? Kies dan voor Ekyrenal Plus van Audevard. Dit middel stimuleert de uitscheiding van Toxinen en is erg geschikt voor oudere en herstellende paarden, zware inspanning en slecht herstel.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met ons team van dierenartsen en paraveterinairen.

Advies van een dierenarts nodig?

Je kunt ons op werkdagen mailen of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met een van onze specialisten. We delen onze kennis en ervaring met liefde.

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2279 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95