Vanwege Hemelvaartsdag worden bestellingen later verzonden

Filteren
  Merk
  Gebruiksvorm
   Aandoening
    Diersoort
    Productsoort
    Waarom Dierenapotheek.nl

    Klantbeoordeling: 9/10 uit 1958 beoordelingen

    Deskundigheid van een dierenarts

    Veilig en betrouwbaar bestellen

    Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

    Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

    Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

    Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

    Ongedierte bij je vogel bestrijden

    Kooi- en volièrevogels zoals kanaries, parkieten, tropische vogels en duiven kunnen regelmatig last hebben van ongedierte. Denk aan veerluis, bloedluis, muggen en andere insecten. Met name tijdens de broedtijd kunnen deze parasieten veel schade veroorzaken. Met behulp van Beaphar Anti-Ongediertespray kun je dit ongedierte snel en eenvoudig bestrijden.

    Eenvoudig medicijnen toedienen bij je vogel

    Heeft jouw vogel medicijnen nodig? Dan kan het knap lastig zijn om de juiste hoeveelheid toegediend te krijgen. Met behulp van doseerspuiten kun je je vogel eenvoudig de juiste dosering toedienen. Bij Dierenapotheek.nl vind je doseerspuiten in de maten 1cc, 5cc, 10cc en 20cc.

    Vitaminen, mineralen en krachtvoedsel voor je vogel

    Sommige vogels kunnen wel wat extra ondersteuning gebruiken. Druivensuiker zorgt bijvoorbeeld in de wintermaanden voor de nodige extra energie bij je vogel. Moet jouw vogel een grote prestatie leveren? Dan zorgt dit krachtvoedsel voor een snel herstel.

    Ben je op zoek naar een goede multivitamine? Dan is Diafarm multivitaminen zeer geschikt voor vogels. Ook Diafarm vitaminen en mineralen is een aanvullend diervoeder in de vorm van een speciaal ontwikkeld vitaminen en mineralenmengsel voor vogels. Het draagt bij aan glanzende volle veren, sterke botten, een gezonde huid en een verbetering van de conditie. Bovendien bevat het supplement de vitamine D3 dat zorgt voor een goede opname van calcium, wat zorgt voor een sterk skelet.

    Meer informatie vogel overig

    Naast bovenstaande producten in de categorie 'vogel overig', hebben wij nog veel meer producten voor vogels beschikbaar. Ga hiervoor naar ‘Zoek op categorie’, vervolgens naar ‘Vogel’ en kies de gewenste categorie. Het assortiment van Dierenapotheek.nl is samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch expert. Zo kun jij ervan uitgaan dat je altijd het beste van het beste in huis haalt. Kun je een product niet vinden, ontbreekt het in de webshop of heb je een vraag over een bepaald geneesmiddel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

    Advies van een dierenarts nodig?

    Je kunt ons dagelijks mailen, chatten of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met dierenarts Martin Hovius. We delen onze kennis en ervaring met liefde.