Filteren
Merk
Gebruiksvorm
Aandoening
Diersoort
Productsoort

Toont alle 4 resultaten

Ongedierte bij je vogel bestrijden

Kooi- en volièrevogels zoals kanaries, parkieten, tropische vogels en duiven kunnen regelmatig last hebben van ongedierte. Denk aan veerluis, bloedluis, muggen en andere insecten. Met name tijdens de broedtijd kunnen deze parasieten veel schade veroorzaken. Met behulp van Beaphar Anti-Ongediertespray kun je dit ongedierte snel en eenvoudig bestrijden.

Eenvoudig medicijnen toedienen bij je vogel

Heeft jouw vogel medicijnen nodig? Dan kan het knap lastig zijn om de juiste hoeveelheid toegediend te krijgen. Met behulp van doseerspuiten kun je je vogel eenvoudig de juiste dosering toedienen. Bij Dierenapotheek.nl vind je doseerspuiten in de maten 1cc, 5cc, 10cc en 20cc.

Vitaminen, mineralen en krachtvoedsel voor je vogel

Sommige vogels kunnen wel wat extra ondersteuning gebruiken. Druivensuiker zorgt bijvoorbeeld in de wintermaanden voor de nodige extra energie bij je vogel. Moet jouw vogel een grote prestatie leveren? Dan zorgt dit krachtvoedsel voor een snel herstel.

Ben je op zoek naar een goede multivitamine? Dan is Diafarm multivitaminen zeer geschikt voor vogels. Het draagt bij aan glanzende volle veren, sterke botten, een gezonde huid en een verbetering van de conditie. Bovendien bevat het supplement de vitamine D3 dat zorgt voor een goede opname van calcium, wat zorgt voor een sterk skelet.

Meer informatie vogel overig

Naast bovenstaande producten in de categorie 'vogel overig', hebben wij nog veel meer producten voor vogels beschikbaar. Ga hiervoor naar ‘Zoek op categorie’, vervolgens naar ‘Vogel’ en kies de gewenste categorie. Het assortiment van Dierenapotheek.nl is samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch expert. Zo kun jij ervan uitgaan dat je altijd het beste van het beste in huis haalt. Kun je een product niet vinden, ontbreekt het in de webshop of heb je een vraag over een bepaald geneesmiddel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Heb je vragen?

Neem dan contact op met ons team van dierenartsen en paraveterinairen.

Advies van een dierenarts nodig?

Je kunt ons op werkdagen mailen of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met een van onze specialisten. We delen onze kennis en ervaring met liefde.

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2250 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95