Filteren
Merk
Gebruiksvorm
Aandoening
Diersoort
Productsoort

Vlooien- en tekenmiddelen voor katten

In ons assortiment hebben we vlooien- en tekenmiddelen voor katten in pipetten, halsband en sprays. Daar er voor je volwassen kat en kitten verschillende vlooien- en tekenmiddelen verkrijgbaar zijn is het van belang dat je het juiste middel kiest. Daarom adviseren wij je om zorgvuldig de bijsluiter te lezen voordat je het middel gaat gebruiken. Op onze kennisbank lees je meer over vlooien bestrijden bij jonge dieren.

Vlooien- en teken bestrijden bij katten - verschillende merken

In ons assortiment hebben we verschillende soorten merken vlooien- en tekenmiddelen voor katten. Je kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende merken:
Effipro
Frontline
Indoor-X
Seresto
Wirtz Farma

Relevante items

Meer informatie

Ons assortiment is met zorg samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch expert. Kun je een product niet vinden, ontbreekt het in de webshop of heb je een vraag over een bepaald geneesmiddel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Advies van een dierenarts nodig?

Je kunt ons op werkdagen mailen of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met dierenarts Martin Hovius. We delen onze kennis en ervaring met liefde.

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2222 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95