Filteren
Merk
Gebruiksvorm
Aandoening
Diersoort
Productsoort
dierenapotheek-dog
Vissen in Nederland

Wist jij dat er bijna net zoveel vissen als huisdier worden gehouden, dan dat Nederland aan inwoners telt? Uit onderzoek blijkt dat er 7,7 miljoen vissen in Nederlandse aquaria rondzwemmen, en nog eens 8,2 miljoen vissen in Nederlandse vijvers te vinden zijn! Gevolgd door 2,9 miljoen katten, is de vis dus met afstand het populairste huisdier van Nederland. Om een vis goed te kunnen verzorgen, heb jij de beste producten in huis nodig. Bij Dierenapotheek.nl vind je deze producten. Kijk hier dus snel verder!

Aandoeningen bij vissen

Hoewel een vis misschien minder complex in elkaar lijkt te zitten dan bijvoorbeeld een hond of kat, kan een vis net zo goed veel verschillende aandoeningen krijgen. Neem bijvoorbeeld parasieten bij vissen, zoals de zogenoemde ‘fluweelziekte’ of de ‘neontetraziekte’. Ook visluis en wormen kunnen, zoals bij bijvoorbeeld wormen bij konijnen, in jouw vissenkom voorkomen.

Per vissoort bieden wij specifieke producten aan om aandoeningen tegen te gaan. Neem bijvoorbeeld Fish Pharma Calin. Dit middel is geschikt als een koi medicijn tegen trichodina.

Voeding voor vissen

Voor vissen zijn genoeg vitamines en mineralen van essentieel belang. Je zorgt ervoor dat jouw vis aan geen van beide tekort komt door uitgebalanceerd voedsel te geven. Hiervoor biedt Dierenapotheek.nl verschillende soorten korrels aan. Komt jouw vis structureel vitamines tekort? Neem dan snel een kijkje bij Fish Pharma Fishvits.

Overige producten vissenverzorging

Jammer genoeg kunnen ook vissen gewond raken en wondjes oplopen.  Loopt een vis onverhoopt infecties aan de wond op? Dan zit je hier goed, met bijvoorbeeld de Fish Pharma Woundgel.

Relevante items naast verzorging van vissen

Weet jij nu alles over vissen en verzorging van jouw vis? Het kan toch lonen om nog even door te lezen, want op onze website vind je nog veel meer uitgebreide informatie, bijvoorbeeld over:

Visverzorging

Waterverzorging

Meer informatie over vissen

Bij Dierenapotheek.nl vind jij snel de producten die jij nodig hebt om jouw vis te verzorgen. Dit assortiment is met grote zorg samengesteld door farmaceutische experts, dierenartsen en paraveterinairen. Blijf jij toch nog met enkele vragen over jouw vissen zitten? Neem dan snel contact met ons op zodat wij jou verder kunnen helpen. Bestel op werkdagen voor 20.00 uur jouw pakket en wij zorgen ervoor dat jij snel aan de slag kunt met je nieuwe visproducten!

Heb je ook nog een kat of ander huisdier thuis rondlopen? Ook dan helpen we je uiteraard heel graag verder. Zo weten wij ook alles over bijvoorbeeld de wereld door de ogen van de kat.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met ons team van dierenartsen en paraveterinairen.

Advies van een dierenarts nodig?

Je kunt ons op werkdagen mailen of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met een van onze specialisten. We delen onze kennis en ervaring met liefde.

Alleen topmerken

Scherpe internetprijzen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Deskundigheid van een dierenarts

Al 15 jaar ervaring

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95