Filteren
Merk
Gebruiksvorm
Aandoening
Diersoort
Productsoort

Multivitaminen voor paarden

Sommige paarden kunnen wel een extra boost aan vitaminen en mineralen gebruiken. Bijvoorbeeld zieke paarden, oudere paarden of paarden met een verminderde weerstand. Maar multivitaminen zijn ook preventief in te zetten. Ter ondersteuning van bijvoorbeeld cellen en weefsels of de algehele gezondheid, óf om bijvoorbeeld de absorptie van voedingsstoffen te bevorderen.

Goede supplementen met vitaminen en mineralen zijn Phytonics Multivit, PUUR Vita-min Paard en Groene Os Multivitaminen en Mineralen Complex Basis.

Ook producten met knoflook helpen de algehele weerstand te verbeteren: Grand National Knoflookolie, Grand National knoflooktabletten of Grand National knoflookgranulaat.

Paardensupplementen voor meer kracht en energie

Ook voor paarden die wat extra energie nodig hebben of hun spierkracht en uithoudingsvermogen dienen te verbeteren zijn er voedingssupplementen verkrijgbaar. Synovium Myocare-E en NAF Omega Oil zijn hier goede voorbeelden van.

Om je paard na een zware inspanning van een extra impuls en belangrijke voedingsstoffen te voorzien, kun je bijvoorbeeld NAF Electro Salts gebruiken.

Schone paardenogen

Niks zo vervelend als vlokken en vuil of traanstrepen rondom de ogen, waar je paard zelf niks aan kan doen. Om je maatje een handje te helpen kun je Diafarm oogcleaner gebruiken.

Hormoonhuishouding, dracht en veulens

Merries kunnen vaak wat extra ondersteuning gebruiken wanneer het gaat om vruchtbaarheid en dracht. Met behulp van PUUR Oestro wordt de activering en regulering van de vrouwelijke geslachtshormonen bij merries ondersteund. Ook Phytonics HormOne  ondersteunt de regulering van de hormoonhuishouding.

Meer informatie paarden overige

Naast bovengenoemde producten zijn er nog veel meer artikelen in ons assortiment. Denk aan het homeopathische geneesmiddel Traumeel voor tijdens herstelperiodes of bij acute en chronische aandoeningen aan het bewegingsapparaat.

Het assortiment van Dierenapotheek.nl is samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch expert. Zo kun jij ervan uitgaan dat je altijd het beste van het beste in huis haalt. Kun je een product niet vinden, ontbreekt het in de webshop of heb je een vraag over een bepaald geneesmiddel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Heb je vragen?

Neem dan contact op met ons team van dierenartsen en paraveterinairen.

Advies van een dierenarts nodig?

Je kunt ons op werkdagen mailen of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met een van onze specialisten. We delen onze kennis en ervaring met liefde.

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2279 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95