Vanwege Hemelvaartsdag worden bestellingen later verzonden

Filteren
Merk
Gebruiksvorm
Aandoening
Diersoort
Productsoort
Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2050 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

Multivitaminen voor paarden

Sommige paarden kunnen wel een extra boost aan vitaminen en mineralen gebruiken. Bijvoorbeeld zieke paarden, oudere paarden of paarden met een verminderde weerstand. Maar multivitaminen zijn ook preventief in te zetten. Ter ondersteuning van bijvoorbeeld cellen en weefsels of de algehele gezondheid, óf om bijvoorbeeld de absorptie van voedingsstoffen te bevorderen.

Goede supplementen met vitaminen en mineralen zijn Phytonics Multivit, PUUR Vita-min Paard, Equitop Forte en Groene Os Multivitaminen en Mineralen Complex Basis.

Ook producten met knoflook helpen de algehele weerstand te verbeteren: Grand National Knoflookolie, Grand National knoflooktabletten of Sensipharm knoflookgranulaat.

Paardensupplementen voor meer kracht en energie

Ook voor paarden die wat extra energie nodig hebben of hun spierkracht en uithoudingsvermogen dienen te verbeteren zijn er voedingssupplementen verkrijgbaar. Synovium Myocare-E, NAF M Power en NAF Omega Oil zijn hier goede voorbeelden van.

Om je paard na een zware inspanning van een extra impuls en belangrijke voedingsstoffen te voorzien, kun je bijvoorbeeld Equistro Energy Booster of NAF Electro Salts gebruiken.

Schone paardenogen

Niks zo vervelend als vlokken en vuil of traanstrepen rondom de ogen, waar je paard zelf niks aan kan doen. Om je maatje een handje te helpen kun je Diafarm oogcleaner gebruiken.

Hormoonhuishouding, dracht en veulens

Merries kunnen vaak wat extra ondersteuning gebruiken wanneer het gaat om vruchtbaarheid en dracht. Met behulp van PUUR Oestro wordt de activering en regulering van de vrouwelijke geslachtshormonen bij merries ondersteund. Ook Phytonics HormOne en Groene Os Provarium Breeding ondersteunen de regulering van de hormoonhuishouding.

Synovium Pregnancy is een natuurlijk product dat kan bijdragen aan een gezonde baarmoeder, wat van belang is voor een goede dracht. Na het veulenen draagt dit product tevens bij aan het herstel van de baarmoeder en daarmee de voorbereiding op een eventuele volgende dracht.

Bij problemen met de melkgift kun je veulens een handje helpen door middel van het Pavo SOS pakket. Hierin zitten alle noodzakelijke voedingen voor de eerste twee levensdagen van een veulen. Om de groei en vitaliteit van zeer jonge veulens te ondersteunen kun je Audevard Bonutron Start gebruiken.

Meer informatie paarden overige

Naast bovengenoemde producten zijn er nog veel meer artikelen in ons assortiment. Denk aan het homeopathische geneesmiddel Traumeel voor tijdens herstelperiodes of bij acute en chronische aandoeningen aan het bewegingsapparaat. Of aan aanvullend diervoeder voor verschillende soorten paarden, zoals Bonutron Galop voor renpaarden.

Het assortiment van Dierenapotheek.nl is samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch expert. Zo kun jij ervan uitgaan dat je altijd het beste van het beste in huis haalt. Kun je een product niet vinden, ontbreekt het in de webshop of heb je een vraag over een bepaald geneesmiddel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Advies van een dierenarts nodig?

Je kunt ons op werkdagen mailen of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met dierenarts Martin Hovius. We delen onze kennis en ervaring met liefde.