Vanwege Hemelvaartsdag worden bestellingen later verzonden

Filteren
  Merk
  Gebruiksvorm
   Aandoening
    Diersoort
    Productsoort
    Waarom Dierenapotheek.nl

    Klantbeoordeling: 9/10 uit 1955 beoordelingen

    Deskundigheid van een dierenarts

    Veilig en betrouwbaar bestellen

    Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

    Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

    Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

    Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

    Ontwormingsmiddelen voor honden

    Wormen bij honden zijn er in alle soorten en maten: rond- of spoelwormen, lintwormen, haakwormen, hartwormen, zweepwormen en longwormen. In ons assortiment hebben we dan ook diverse ontwormtabletten, -pipetten en -pasta's voor jouw hond. Voor je volwassen hond en pup zijn er verschillende ontwormingsmiddelen verkrijgbaar en het is van belang dat je het juiste ontwormingsmiddel kiest. Daarom adviseren wij je om zorgvuldig de bijsluiter te lezen voordat je het middel gaat gebruiken.

    Ontwormen hond - verschillende merken

    In ons assortiment hebben we verschillende soorten merken ontwormtabletten en -pasta's voor honden. Zo kun je bij ons terecht voor ontwormingsmiddelen voor honden van onder andere de volgende merken:

    Drontal
    Milbactor
    Milbemax
    Milpro
    Panacur
    Vitaminthe

    Wormen bij je hond

    Een worminfectie is bij je hond niet direct zichtbaar. Alleen bij een zware besmetting kun je wormen aantreffen in het braaksel of in de ontlasting van je hond. Dat je niets aan je hond ziet wil dus niet zeggen dat je huisdier geen wormbesmetting kan hebben. Het is dan ook belangrijk dat je je hond preventief behandelt tegen wormen. Zo zijn er ontwormingsmiddelen voor honden verkrijgbaar die gebruikt worden ter preventie, controle of behandeling van een worminfectie. De ontwormingsmiddelen van Milbemax zijn hier een voorbeeld van. Hoe vaak je je hond moet ontwormen lees je in onze kennisbank.

    Vergeet naast het ontwormen ook niet om je hond maandelijks te ontvlooien. Vlooien zijn de gastheren van wormeitjes. Hierdoor kunnen vlooien honden besmetten met wormen. Bij Dierenappotheek.nl vind je dan ook de beste middelen om jouw kat te ontvlooien. Zo zorg je er met de preventieve middelen voor dat je hond nooit last heeft van vlooien en met onze andere producten dat ze snel van een eventuele vlooi af zijn.

    Wat is de beste ontwormingskuur voor mijn hond?

    Heeft jouw hond last van wormen? Dan is het goed om de juiste ontwormingskuur te gebruiken voor jouw hond. Er zijn diverse ontwormingskuren voor honden. Zo kun je bij ons terecht voor ontwormingstabletten voor honden, ontwormingspasta's voor honden en ontwormingsmiddel in pipetjes. Daarnaast maken wij onderscheid tussen ontwormingsmiddelen voor honden en ontwormingsmiddelen voor puppies.

    Relevante items over de ontworming van honden

    Wil jij meer weten over wormen bij en het ontwormen van honden en andere huisdieren? Lees dan onderstaande blogberichten:

    Alles over wormen

    De levenscyclus van een vlo

    Ontwormen op maat

    Ontworming pup

    Ontworming van volwassen honden en katten

    Wormbesmetting voorkomen

    Meer informatie over de ontworming van honden

    Ons assortiment ontwormingsmiddelen voor honden is met zorg samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch expert. Ben jij op zoek naar een product maar kun je deze niet vinden? Ontbreekt er een ontwormingsproduct voor honden in de webshop of heb je een vraag over een bepaald ontwormingsmiddel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

    Advies van een dierenarts nodig?

    Je kunt ons dagelijks mailen, chatten of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met dierenarts Martin Hovius. We delen onze kennis en ervaring met liefde.