Filteren
Merk
Gebruiksvorm
Aandoening
Diersoort
Productsoort

Ontwormingsmiddelen voor honden

Wormen bij honden zijn er in alle soorten en maten: rond- of spoelwormen, lintwormen, haakwormen, hartwormen, zweepwormen en longwormen. In ons assortiment hebben we dan ook diverse ontwormtabletten, -pipetten en -pasta's voor jouw hond. Voor je volwassen hond en pup zijn er verschillende ontwormingsmiddelen verkrijgbaar en het is van belang dat je het juiste ontwormingsmiddel kiest. Daarom adviseren wij je om zorgvuldig de bijsluiter te lezen voordat je het middel gaat gebruiken.

Ontwormen hond - verschillende merken

In ons assortiment hebben we verschillende soorten merken ontwormtabletten en -pasta's voor honden. Zo kun je bij ons terecht voor ontwormingsmiddelen voor honden van onder andere de volgende merken:

Drontal
Milbactor
Milbemax
Milpro
Panacur
Vitaminthe

Wormen bij je hond

Een worminfectie is bij je hond niet direct zichtbaar. Alleen bij een zware besmetting kun je wormen aantreffen in het braaksel of in de ontlasting van je hond. Dat je niets aan je hond ziet wil dus niet zeggen dat je huisdier geen wormbesmetting kan hebben. Het is dan ook belangrijk dat je je hond preventief behandelt tegen wormen. Zo zijn er ontwormingsmiddelen voor honden verkrijgbaar die gebruikt worden ter preventie, controle of behandeling van een worminfectie. De ontwormingsmiddelen van Milbemax zijn hier een voorbeeld van. Hoe vaak je je hond moet ontwormen lees je in onze kennisbank.

Vergeet naast het ontwormen ook niet om je hond maandelijks te ontvlooien. Vlooien zijn de gastheren van wormeitjes. Hierdoor kunnen vlooien honden besmetten met wormen. Bij Dierenappotheek.nl vind je dan ook de beste middelen om jouw kat te ontvlooien. Zo zorg je er met de preventieve middelen voor dat je hond nooit last heeft van vlooien en met onze andere producten dat ze snel van een eventuele vlooi af zijn.

Wat is de beste ontwormingskuur voor mijn hond?

Heeft jouw hond last van wormen? Dan is het goed om de juiste ontwormingskuur te gebruiken voor jouw hond. Er zijn diverse ontwormingskuren voor honden. Zo kun je bij ons terecht voor ontwormingstabletten voor honden, ontwormingspasta's voor honden en ontwormingsmiddel in pipetjes. Daarnaast maken wij onderscheid tussen ontwormingsmiddelen voor honden en ontwormingsmiddelen voor puppies.

Relevante items over de ontworming van honden

Wil jij meer weten over wormen bij en het ontwormen van honden en andere huisdieren? Lees dan onderstaande blogberichten:

Alles over wormen

De levenscyclus van een vlo

Ontwormen op maat

Ontworming pup

Ontworming van volwassen honden en katten

Wormbesmetting voorkomen

Meer informatie over de ontworming van honden

Ons assortiment ontwormingsmiddelen voor honden is met zorg samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch expert. Ben jij op zoek naar een product maar kun je deze niet vinden? Ontbreekt er een ontwormingsproduct voor honden in de webshop of heb je een vraag over een bepaald ontwormingsmiddel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Heb je vragen?

Neem dan contact op met ons team van dierenartsen en paraveterinairen.

Advies van een dierenarts nodig?

Je kunt ons op werkdagen mailen of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met een van onze specialisten. We delen onze kennis en ervaring met liefde.

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2275 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95