Verzenden en bezorgen

Levertermijn

Heb je op een werkdag voor 16.00u besteld? Dan is de kans groot dat jouw pakketje de volgende dag in huis is. De bestellingen die in het weekend gedaan worden, versturen wij op maandag.

Mochten we niet alle onderdelen van je bestelling voorradig hebben nemen we telefonisch of via de e-mail contact met je op.

Verzendkosten

Onze standaard verzendkosten zijn € 5,95.

Verzendwijze

Al onze pakketten worden verzonden via PostNL. Wanneer jouw bestelling op werkdagen voor 16.00u is geplaatst (met uitzondering van feestdagen) en alle producten op voorraad zijn wordt jouw pakket de volgende dag op het opgegeven adres bezorgd. Pakketten worden door PostNL van maandag tot en met zaterdag tot 21.30u bezorgd. Briefpost wordt door PostNL van maandag tot en met zaterdag tot 20.00u bezorgd. Zodra het pakket is ingepakt krijg je een mail met een tijdsindicatie en bezorgmethode (brievenbuspost of pakketpost). Wanneer jouw bestelling niet door de brievenbus past, wordt het als pakket verzonden, voor deze zending ontvang je een Track- and Trace code.

Bestellingen buiten Nederland worden ook met PostNL verzonden.

Niet thuis?

Wanneer je op het bezorgmoment niet thuis bent zal de bezorger proberen om het pakket bij de directe buren af te geven. Zijn zij ook niet thuis, of willen ze het pakket niet accepteren? Dan wordt het pakket bij een PostNL punt in jouw buurt bezorgd. Haal het pakket binnen een week op om te voorkomen dat het weer teruggezonden word. Heeft de bezorger jouw e-mail? Dan wordt je via e-mail op de hoogte gesteld. Wanneer de bezorger jouw e-mail niet heeft wordt je op de hoogte gesteld door een kaartje.

Heb je vragen mbt de levering van een pakketje?

Neem dan telefonisch of via de e-mail contact met ons op.

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2279 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen