Vanwege Hemelvaartsdag worden bestellingen later verzonden

Filteren
  Merk
  Gebruiksvorm
   Aandoening
    Diersoort
    Productsoort
    Waarom Dierenapotheek.nl

    Klantbeoordeling: 9/10 uit 1958 beoordelingen

    Deskundigheid van een dierenarts

    Veilig en betrouwbaar bestellen

    Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

    Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

    Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

    Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

    Huid- en vachtproblemen bij een konijn signaleren

    Schurftmijt, de madenziekte, schimmel; het zijn geen aandoeningen om erg vrolijk van te worden. Zeker niet voor jouw konijn, want die kan gek worden van de jeuk. Zelfs zo gek, dat bijpassende wondverzorging voor konijnen eraan te pas moet komen door de overmaat aan krabben door kriebels. Gelukkig zijn veel huid- en vachtproblemen snel te signaleren en kun jij op een (vrij) eenvoudige manier ingrijpen. Krabt een konijn veel? Dan is de hoogste tijd voor actie en de huid en vacht te verzorgen!

    Verzorging huid en vacht van een konijn

    Veel problemen, zoals klitten, zijn bij een konijn eenvoudig te behandelen door zo nu en dan goed te borstelen. Daarmee ontdoe je jouw konijn binnen een mum van tijd van zijn problemen. Doe dit echter wel rustig: niet elk konijn wordt graag geborsteld. Pak dit dus voorzichtig aan. Zodra een konijn last heeft van ongedierte, heeft het echter weinig zin om enkel de konijnenvacht te kammen. In deze gevallen kun je beter kiezen voor een middel dat snel werkt, zoals de Ecto Spray. Met Beaphar Anti-Schimmel knaagdier ben je de schimmels voor en spray je de vacht van een konijn preventief.

    Wist jij verder dat met extra voeding ook veel huid- en vachtproblemen opgelost kunnen worden? Neem bijvoorbeeld Sensipharm Omniderma Kleine Huisdieren: hiermee stopt het krabben en ondersteunt dit voedsel met Chinese kruiden de huid. Omniderma geeft verkoeling en voedt de konijnenhuid.

    Relevante items naast huid- en vachtverzorging van konijnen

    Wil jij naast meer informatie over huid- en vachtverzorging van konijnen meer weten over konijnen in het algemeen of de verzorging van bijvoorbeeld over speciale gebitsverzorging bij jouw konijn? Dan verwijzen we je graag door naar de volgende relevante items:

    -Gebitsverzorging voor konijnen

    -Verzorging ogen van konijnen

    Meer informatie over de huid en vacht van een konijn

    Bij Dierenapotheek.nl vind jij snel de producten die jij nodig hebt om de huid en vacht van jouw konijn te verzorgen. Dit assortiment is met de grootste zorg samengesteld door farmaceutische experts, dierenartsen en paraveterinairen. Heb jij verder nog vragen over de verzorging van de huid en vacht van konijnen of kun jij een bepaald product niet vinden? Neem dan snel contact met ons op zodat wij jou binnen een mum van tijd verder kunnen helpen. Bestel op werkdagen voor 20.00 uur jouw pakket en ontvang diezelfde dag nog een verzendbewijs!

    Heb je ook nog een hond of ander huisdier thuis rondlopen? Ook dan helpen we je uiteraard heel graag verder. Zo weten wij ook alles over bijvoorbeeld het gedrag en angst bij honden.

    Advies van een dierenarts nodig?

    Je kunt ons dagelijks mailen, chatten of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met dierenarts Martin Hovius. We delen onze kennis en ervaring met liefde.