Vanwege Hemelvaartsdag worden bestellingen later verzonden

Filteren
  Merk
  Gebruiksvorm
   Aandoening
    Diersoort
    Productsoort
    Waarom Dierenapotheek.nl

    Klantbeoordeling: 9/10 uit 1961 beoordelingen

    Deskundigheid van een dierenarts

    Veilig en betrouwbaar bestellen

    Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

    Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

    Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

    Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

    Enig resultaat

    Geïrriteerde vogelogen herkennen

    Als baasje is het erg eenvoudig om geïrriteerde ogen van vogels te herkennen, want ook bij vogels zijn de symptomen overduidelijk. Allereerst is het oog, of zijn beide oogjes, rood en gezwollen en komt er veel traanvocht uit. De ogen van vogels jeuken hierdoor, waarna ze veelvuldig gaan wrijven en krabben. De ontsteking is serieus aanwezig als de oogleden dichtplakken en er korstjes rond de oogleden ontstaan. Ook kunnen vogels knobbels op en rond de ogen krijgen. Al met al niet plezierig voor een vogel, dus de hoogste tijd om in te grijpen!

    Hulp bij verzorging ogen van vogels

    Bij Dierenapotheek.nl vind je tal van producten in het zorgvuldig samengestelde assortiment om vogels te helpen bij oogproblemen, zoals een oogontsteking. Met de Vetoquinol Care - Eye Care haal je een product in huis om de ogen eenvoudig te reinigen. De kamille, calendula, ogentroost en rozenwater hebben een verzachtende en reinigende werking. Hiermee kun je uit voorzorg de ogen behandelen door 2 à 3 keer per week het middel te gebruiken, of zodra nodig gebruik je het meerdere keren per dag.

    Relevante items naast oogverzorging van vogels

    Kun jij met deze informatie helemaal uit de voeten en bestrijd jij een oogontsteking bij jouw vogel als een pro? Kijk dan zeker nog eens rond bij deze onderwerpen om nog meer kennis op te doen over de verzorging van huisdieren:

    -Huid - veren van vogels

    -Ontwormen vogels

    Meer informatie over ogen van vogels

    Bij Dierenapotheek.nl vind jij de producten die jij nodig hebt voor de verzorging van ogen van jouw vogel. Dit assortiment is met de grootste zorg samengesteld door farmaceutische experts, dierenartsen en paraveterinairen. Neem gerust contact met ons op zodat wij jou altijd verder kunnen helpen. Bestel op werkdagen voor 20.00 uur jouw ontworm-producten en ontvang diezelfde dag nog een verzendbewijs!

    Advies van een dierenarts nodig?

    Je kunt ons dagelijks mailen, chatten of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met dierenarts Martin Hovius. We delen onze kennis en ervaring met liefde.