Vanwege Hemelvaartsdag worden bestellingen later verzonden

Filteren
  Merk
  Gebruiksvorm
   Aandoening
    Diersoort
    Productsoort
    Waarom Dierenapotheek.nl

    Klantbeoordeling: 9/10 uit 1961 beoordelingen

    Deskundigheid van een dierenarts

    Veilig en betrouwbaar bestellen

    Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

    Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

    Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

    Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

    Luchtwegen van katten: aandoeningen

    Bij katten is de niesziekte een veelvoorkomende aandoening die veel invloed heeft op de luchtwegen van katten. Hierbij is een deel van de kat zijn luchtwegen door verschillende virussen of bacteriën geïnfecteerd. Naast aan snotneus en natte ogen, eet en drinkt een kat minder door blaasjes op zijn tong. Hoesten is daarbij ook een bekend symptoom van de niesziekte bij katten.

    Dyspnoe is naast de niesziekte een aandoening met effecten op de luchtwegen van katten. Dit is een minder bekende ziekte, maar dyspnoe kan door een luchtwegaandoening veroorzaakt worden. Jouw kat is door dyspnoe erg benauwd en hoest of piept daarbij erg vaak. Je herkent dyspnoe als luchtwegaandoening vrij gemakkelijk, want de kat ademt dan ineens met zijn mond open.

    Verzorging luchtwegen van katten

    Zodra je denkt dat jouw kat dyspnoe heeft, is het raadzaam om de dierenarts te benaderen. Bij milde klachten wil een hoestsiroop ook vaak al helpen. Neem de Bronchofort hoestsiroop voor katten. Deze verhelpt vastzittende- en kriebelhoest uit de luchtwegen te verhelpen. Deze speciale hoestsiroop is op homeopathische basis. Dankzij een zeer laag alcoholgehalte van minder dan 1% is het geschikt voor alle soorten katten. Ook zijn er medicijnen waarmee je luchtweginfecties, zoals de niesziekte, helpt voorkomen. De niesziekte ben jij bijvoorbeeld voor met Sensipharm Sneeze Aid.

    Meer informatie over de luchtwegen van katten

    Bij Dierenapotheek.nl vind jij binnen een mum van tijd de producten die jij nodig hebt om jouw kat te behandelen met luchtwegaandoeningen. Ons assortiment aan producten is met zorg samengesteld. Heb jij vragen over de producten die katten helpen met hun luchtwegen of kun jij een bepaald product niet vinden? Neem dan snel contact met ons op: wij helpen je uiteraard graag snel verder. Wie op werkdagen voor 20.00 uur bestelt, krijgt zijn pakket diezelfde dag nog opgestuurd.

    Advies van een dierenarts nodig?

    Je kunt ons dagelijks mailen, chatten of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met dierenarts Martin Hovius. We delen onze kennis en ervaring met liefde.