Vanwege Hemelvaartsdag worden bestellingen later verzonden

Retourneren

Niet tevreden met je aankoop? Dan kun je het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.*

Dat gaat heel makkelijk:

Stuur een e-mail naar info@dierenapotheek.nl, waarin je laat weten dat je het product wilt retourneren. Bellen kan ook: +31 (0) 202443198

Zet je volledige adres in je mail. Vermeld ook het bestelnummer.

Je kunt het product alleen terugsturen als het niet gebruikt en in originele, onbeschadigde staat is.
De verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling zijn voor jouw rekening.

Je stuurt de bestelling terug binnen 14 werkdagen nadat je de bestelling hebt ontvangen.

Als we je retourzending hebben ontvangen, betalen we het aankoopbedrag binnen 30 dagen terug. Om fraude te voorkomen gebruiken we hiervoor het bankrekeningnummer dat je eerder bij het betalen van je bestelling hebt gebruikt.

Als we het vermoeden hebben dat de retourzending door jouw schuld of door schuld van de verzender is beschadigd, behouden we ons het recht voor om het geretourneerde product te weigeren. Ook kan het zijn dat je door de beschadiging slechts een deel van je geld terugkrijgt.

* Met uitzondering van producten met datumvoordeel (DV), deze kunnen niet geretourneerd worden!

Retouradres

DIERENAPOTHEEK.nl

Overschiestraat 182

1062 XK Amsterdam

Verkeerd product ontvangen of besteld?

Een vergissing zit in een klein hoekje. Heb je het verkeerde product ontvangen of besteld, laat ons dit dan weten via info@dierenapotheek.nl, of bel met +31 (0) 202443198.
Binnen drie werkdagen hoor je van ons of je het product kunt terugsturen. Wacht dus nog met terugsturen tot je een bericht hebt ontvangen. Ook hier geldt dat het product ongebruikt en in originele, onbeschadigde staat is.

Beschadigd pakket of product?

Bij DIERENAPOTHEEK.nl gebruiken we altijd de juiste verpakking voor het versturen van je bestelling. Toch komt het voor dat een pakket in het transport beschadigd raakt. Meestal is de bestelling dan nog wel heel en bruikbaar. Controleer altijd of je bestelling onbeschadigd is. Is dit niet zo, maak er dan binnen 14 werkdagen nadat je de bestelling hebt ontvangen een foto van en mail die naar info@dierenapotheek.nl. Vermeld je telefoonnummer, zodat we je kunnen bellen. Samen lossen we het zo snel mogelijk op.

Herroepingsdocument

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (Download PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 1961 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50