Vanwege Hemelvaartsdag worden bestellingen later verzonden

Filteren
  Merk
  Gebruiksvorm
   Aandoening
    Diersoort
    Productsoort
    Waarom Dierenapotheek.nl

    Klantbeoordeling: 9/10 uit 1955 beoordelingen

    Deskundigheid van een dierenarts

    Veilig en betrouwbaar bestellen

    Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

    Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

    Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

    Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

    Ongedierte en schimmels bij je kleine huisdier bestrijden

    We zijn ze liever kwijt dan rijk; schurftmijt, luizen, muggen, ringwormen, schimmels en (andere) insecten die overlast verzorgen bij onze kleine huisdieren zoals konijnen, hamsters en cavia’s. Maar toch heeft helaas ieder (knaag)dier er weleens last van. Om die vervelende schimmels en ongedierte te bestrijden kun je bijvoorbeeld Beaphar Anti-schimmel of Beaphar Anti-Ongediertespray gebruiken. Met Beaphar Anti-Schurft voorkom je eenvoudig en snel een zeer besmettelijke schurftmijt-infectie.

    Lekkere en gezonde snacks voor knaagdieren

    Ook knaagdieren hebben weleens lekkere trek. Verwen ze daarom met een gezonde snack van bijvoorbeeld Bunny Nature. Je kunt kiezen uit de smaken peer, appel, kruiden, wortel, banaan, rode biet, peterselie, meelworm/kaas en ‘Zuid-Amerikaanse Mix’. Al deze lekkere en gezonde snacks van Bunny Nature zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten en verrijkt met inuline voor een goede regulatie van de bloedsuikerspiegel.

    Vitaminen, mineralen en krachtvoedsel voor je kleine dier

    Sommige (knaag)dieren kunnen wel wat extra ondersteuning gebruiken. In het assortiment van Dierenapotheek.nl vind je diverse producten om jouw kleine huisdier een vitamine- of energieboost te geven. Zo heeft het merk Bunny Nature Govet meerdere soorten aanvullend knaagdiervoer ter ondersteuning van bijvoorbeeld de spijsvertering, blaas en urinewegen en het immuunsysteem.

    Met behulp van Sensipharm kun je onder andere de luchtwegen en de spieren en gewrichten van je huisdieren ondersteunen. Ook biedt dit merk een rustgevend voedingssupplement voor dieren met stress, angst, trauma en agressie.

    Op zoek naar een goede multivitamine voor jouw kleine huisdier? Probeer dan eens Beaphar Cavi-Vit of Diafarm multivitaminen.

    Overige producten voor kleine dieren

    Naast bovenstaande producten vind je bij Dierenapotheek.nl nog meer fijne en praktische oplossingen voor jouw kleine huisdier. Bijvoorbeeld handige doseerspuiten om de juiste dosering medicatie toe te dienen. Een digitale thermometer of een krachtig middel om urinevlekken en urinegeuren te verwijderen.

    Het assortiment van Dierenapotheek.nl is samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch expert. Zo kun jij ervan uitgaan dat je altijd het beste van het beste in huis haalt. Kun je een product niet vinden, ontbreekt het in de webshop of heb je een vraag over een bepaald geneesmiddel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

    Advies van een dierenarts nodig?

    Je kunt ons dagelijks mailen, chatten of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met dierenarts Martin Hovius. We delen onze kennis en ervaring met liefde.