Filteren
Merk
Gebruiksvorm
Aandoening
Diersoort
Productsoort

Ongedierte en schimmels bij je kleine huisdier bestrijden

We zijn ze liever kwijt dan rijk; schurftmijt, luizen, muggen, ringwormen, schimmels en (andere) insecten die overlast verzorgen bij onze kleine huisdieren zoals konijnen, hamsters en cavia’s. Maar toch heeft helaas ieder (knaag)dier er weleens last van. Om die vervelende schimmels en ongedierte te bestrijden kun je bijvoorbeeld Beaphar Anti-schimmel of Beaphar Anti-Ongediertespray gebruiken. Met Beaphar Anti-Schurft voorkom je eenvoudig en snel een zeer besmettelijke schurftmijt-infectie.

Lekkere en gezonde snacks voor knaagdieren

Ook knaagdieren hebben weleens lekkere trek. Verwen ze daarom met een gezonde snack van bijvoorbeeld Bunny Nature, Supreme of Tiny Friends Farm.

Vitaminen, mineralen en krachtvoedsel voor je kleine dier

Sommige (knaag)dieren kunnen wel wat extra ondersteuning gebruiken. In het assortiment van Dierenapotheek.nl vind je diverse producten om jouw kleine huisdier een vitamine- of energieboost te geven. Zo heeft het merk Bunny Nature Govet meerdere soorten aanvullend knaagdiervoer ter ondersteuning van bijvoorbeeld de spijsvertering, blaas en urinewegen en het immuunsysteem.

Met behulp van Sensipharm kun je onder andere de luchtwegen en de spieren en gewrichten van je huisdieren ondersteunen. Ook biedt dit merk een rustgevend voedingssupplement voor dieren met stress, angst, trauma en agressie.

Op zoek naar een goede multivitamine voor jouw kleine huisdier? Probeer dan eens Beaphar Cavi-Vit of Diafarm multivitaminen.

Overige producten voor kleine dieren

Naast bovenstaande producten vind je bij Dierenapotheek.nl nog meer fijne en praktische oplossingen voor jouw kleine huisdier. Bijvoorbeeld handige doseerspuiten om de juiste dosering medicatie toe te dienen. Een digitale thermometer of een krachtig middel om urinevlekken en urinegeuren te verwijderen.

Het assortiment van Dierenapotheek.nl is samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch expert. Zo kun jij ervan uitgaan dat je altijd het beste van het beste in huis haalt. Kun je een product niet vinden, ontbreekt het in de webshop of heb je een vraag over een bepaald geneesmiddel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Heb je vragen?

Neem dan contact op met ons team van dierenartsen en paraveterinairen.

Advies van een dierenarts nodig?

Je kunt ons op werkdagen mailen of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met een van onze specialisten. We delen onze kennis en ervaring met liefde.

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2265 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95