Vanwege Pasen kan de verzending langer duren dan verwacht

Filteren
Prijs
Merk
Aandoening
Diersoort
Productsoort
Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 1851 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

Toont alle 2 resultaten

De Roadie™ Basic autogordel is in iedere auto te bevestigen en op 3 lengtes in te stellen, zodat je zelf kunt bepalen hoe strak of los de hond vastzit. Daarnaast is de Roadie™ Basic ook zeer geschikt om mee te wandelen en om mee af te richten. Aan het tuigje kun je een riem bevestigen zodat je direkt vanuit de auto kunt gaan wandelen met je hond.

Een laboratorium in Amerika heeft de Ruff Rider Roadie™ Basic getest op kracht. Uit deze testen is gebleken dat de autogordel ruim voldoet aan de SAE Strenght standards, normen die gelden voor de Amerikaanse autogordel voor mensen. De autogordel is ook getest door AZT Automotive GmbH (Allianz) in München en MGA in Amerika.

Welke maat?

De maat van de gordel is erg belangrijk voor de veiligheid. Het is dus belangrijk dat het opnemen van de maat zorgvuldig gebeurt. Meet de borstomvang van je hond op het dikste punt (grootste omvang van de borstkast meten), net achter de voorpoten terwijl je hond staat. Meet het losjes, met ruimte voor twee (platte) vingers tussen het meetlint en het lijf.

De maat voor een pup wordt hetzelfde opgemeten als bij een volwassen hond. De Roadie werkt alleen goed wanneer het goed past, dus niet ‘op de groei’ kopen!

Let op! De juiste maat is altijd een combinatie tussen borstomvang en gewicht! Je moet dus beide controleren.

Let op! De afmetingen zijn bij benadering. Ligt de borstomvang of het gewicht van je hond dicht tegen een volgende maat aan, kies dan voor beter draagcomfort een maat groter.

 

Advies van een dierenarts nodig?

Je kunt ons dagelijks mailen, chatten of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met dierenarts Martin Hovius. We delen onze kennis en ervaring met liefde.