10 redenen waarom je sowieso een kat wil hebben!

Je moet voor het hebben van een kat geld én tijd hebben. Het kost zeker moeite en energie, maar je krijgt er zoveel voor terug! Voor ons is dat het zeker waard. Er zijn veel redenen waarom een kat hebben geweldig is, hieronder lees je er tien! 1. Je voelt je minder eenzaam Er is niets fijner dan thuiskomen na een lange dag werken en daar iemand aantreffen die op je wacht. Daarnaast stelt een kat dan geen moeilijke vragen, ze zijn er gewoon voor je. Een onderzoek van de Universiteit van Miami geeft aan dat de aandacht van een…

Blaasontsteking bij je kat

Bij poezen en katers komt een blaasonsteking vaak voor. Blaasgruis kan er bij katers voor zorgen dat de penis verstopt raakt. Deze katers kunnen niet plassen. Wanneer jouw kater niet meer kan plassen dan is snel ingrijpen van levensbelang. Lees hieronder meer over de symptomen en oorzaken van een blaasontsteking.

Diarree bij de kat

Heb je vragen?

Neem dan contact op met ons team van dierenartsen en paraveterinairen.

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2279 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf € 59,95

Advies van een dierenarts nodig?

Je kunt ons op werkdagen mailen of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met een van onze specialisten. We delen onze kennis en ervaring met liefde.