Vanwege Hemelvaartsdag worden bestellingen later verzonden

Filteren
Merk
  Gebruiksvorm
   Aandoening
    Diersoort
    Productsoort
    Waarom Dierenapotheek.nl

    Klantbeoordeling: 9/10 uit 1894 beoordelingen

    Deskundigheid van een dierenarts

    Veilig en betrouwbaar bestellen

    Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

    Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

    Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

    Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

    Toont alle 3 resultaten

    Kennisbank

    Vraag, advies of hulp nodig? Kies het onderwerp waar je vraag over gaat. Kom je er niet uit, neem dan contact met ons op.

    Overgewicht bij je hond voorkomen

    Net zoals bij mensen krijgt overgewicht bij honden steeds meer de overhand. Wist jij dat de levensverwachting van een hond die te zwaar is, gemiddeld twee jaar korter is?

    Ook als je hond geen tekenen van overgewicht toont is het goed om het gewicht regelmatig te controleren om er zeker van te zijn dat jouw huisdier op zijn ideale gewicht blijft. Ga eens langs bij je eigen dierenarts voor een gewichtscontrole, deze is is vaak gratis. Lees verder…

    Ontwormen op maat

    Vanaf jonge leeftijd lopen honden en katten het risico om met wormen besmet te raken. Ontwormen is niet alleen belangrijk voor de gezondheid van je hond of kat, ook mensen kunnen besmet raken en zeer ernstig ziek worden. Dus ook voor de volksgezondheid en het verminderen van de besmetting van de omgeving is het ontwormen van onze huisdieren ontzettend belangrijk.Lees verder…

    Luchtwegen van het paard

    Gezonde luchtwegen zijn een belangrijke voorwaarde voor een gezond paard. Het minder goed functioneren van de luchtwegen van een paard heeft namelijk direct invloed op het prestatie- en uithoudingsvermogen van het paard. Hoesten doet elk paard wel eens, dat is zeker niet vreemd. Maar wanneer moet je wel actie ondernemen of ondersteunen met middelen om van zijn hoest af te komen? Je leest het in dit artikel.Lees verder…

    BioFlexa voor hond en kat

    BioFlexa IV -  (BioFlexa IV bevat dezelfde ingrediënten als BioFlexa III, met als extra ingrediënt ongedenatureerd collageen)Ongedenatureerd collageen (B-2Cool®) is een nieuw en bijzonder effectief ingrediënt dat in zeer geringe hoeveelheden al effectief is. Het heeft een hoog molecuulgewicht, en de werking berust op het afremmen van de afbraak van het lichaamseigen collageen in de gewrichten, door beïnvloeding van het immuunsysteem in de darm. Informatie over Bioflexa IV kun je ook terugvinden in de flyer.
    BioFlexa IV is verkrijgbaar per 60 of 150 kauwtabletten.Bij sommige dieren vragen de gewrichten meer aandacht dan bij andere. Het lichaamsgewicht speelt hierbij een rol; de gewrichten van zwaardere dieren worden meer belast tijdens het leven en vragen daarom meer onderhoud. Ook is het een erfelijke kwestie. Bij sommige rassen zijn de gewrichten nu eenmaal gevoeliger dan bij andere rassen. Bioflexa II is een hoogwaardig voedingssupplement dat de juiste ingrediënten in de juiste combinatie bevat om de juiste ondersteuning te bieden aan je huisdier.

    Waarom Dierenapotheek.nl

    Klantbeoordeling: 9/10 uit 1894 beoordelingen

    Deskundigheid van een dierenarts

    Veilig en betrouwbaar bestellen

    Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

    Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf € 49,50

    Advies van een dierenarts nodig?

    Je kunt ons dagelijks mailen, chatten of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met dierenarts Martin Hovius. We delen onze kennis en ervaring met liefde.