Vanwege Hemelvaartsdag worden bestellingen later verzonden

Filteren
  Merk
   Gebruiksvorm
    Aandoening
     Diersoort
     Productsoort
     Waarom Dierenapotheek.nl

     Klantbeoordeling: 9/10 uit 1894 beoordelingen

     Deskundigheid van een dierenarts

     Veilig en betrouwbaar bestellen

     Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

     Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

     Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

     Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

     Toont alle 3 resultaten

     Kennisbank

     Vraag, advies of hulp nodig? Kies het onderwerp waar je vraag over gaat. Kom je er niet uit, neem dan contact met ons op.

     Overgewicht bij je hond voorkomen

     Net zoals bij mensen krijgt overgewicht bij honden steeds meer de overhand. Wist jij dat de levensverwachting van een hond die te zwaar is, gemiddeld twee jaar korter is?

     Ook als je hond geen tekenen van overgewicht toont is het goed om het gewicht regelmatig te controleren om er zeker van te zijn dat jouw huisdier op zijn ideale gewicht blijft. Ga eens langs bij je eigen dierenarts voor een gewichtscontrole, deze is is vaak gratis. Lees verder…

     Ontwormen op maat

     Vanaf jonge leeftijd lopen honden en katten het risico om met wormen besmet te raken. Ontwormen is niet alleen belangrijk voor de gezondheid van je hond of kat, ook mensen kunnen besmet raken en zeer ernstig ziek worden. Dus ook voor de volksgezondheid en het verminderen van de besmetting van de omgeving is het ontwormen van onze huisdieren ontzettend belangrijk.Lees verder…

     Luchtwegen van het paard

     Gezonde luchtwegen zijn een belangrijke voorwaarde voor een gezond paard. Het minder goed functioneren van de luchtwegen van een paard heeft namelijk direct invloed op het prestatie- en uithoudingsvermogen van het paard. Hoesten doet elk paard wel eens, dat is zeker niet vreemd. Maar wanneer moet je wel actie ondernemen of ondersteunen met middelen om van zijn hoest af te komen? Je leest het in dit artikel.Lees verder…

     Medical Pet Shirt is er in meerdere maten voor zowel hond, kat als konijn en voor meerdere toepassingen te gebruiken.

     Na een operatie

     Het Medical Pet Shirt zorgt voor minder stress, angst en onzekerheid na een operatie ten opzichte van een beschermkraag. Je huisdier kan moeilijk bij de wond komen en omdat het niet strak om de buik zit blijkt de wond droog omdat er voldoende lucht bij de wond kan komen. Aan de binnenkant van de buikzijde is het Medical Pet Shirt lichtblauw waardoor je op wondvocht kunt controleren. Verliest de wond vocht dan kun je een inlegkruisje aan de binnenzijde van het shirt of tussen de dubbele laag bij de buik aanbrengen. Voor een operatie wordt je huisdier vaak geschoren. Hierdoor kan de lichaamstemperatuur tijdens de operatie dalen. Het Medical Pet Shirt houdt je huisdier (tijdens) en na de operatie op temperatuur.

     Bij huidziekten

     Bij huidziekten, waarbij bescherming noodzakelijk is, beperkt het shirt verwondingen aan de huid door openkrabben of bijten.

     Bij loopsheid en incontinentie

     Met het Medical Pet Shirt is er minder kans op bloed- of urinevlekken in huis. In tegenstelling tot de broekjes, kan de hond of kat het Medical Pet Shirt moeilijk uittrekken. Een stuk hygiënischer voor de baas en zijn huisdier!

     Je kat kan door de speciaal verruimde opening onder de staart gewoon op de kattenbak gaan. Ook bij het merendeel van de konijnen kan het Medical Pet Shirt dicht blijven voor het doen van de behoefte. Moet je hond naar buiten of moet er naar de wond gekeken worden dan kun je het shirt aan de achterkant openen en naar binnen rollen. Met het speciale hold-up systeem (bandje met drukknoop) zet je het opgerolde shirt stevig vast.

      

     Waarom Dierenapotheek.nl

     Klantbeoordeling: 9/10 uit 1894 beoordelingen

     Deskundigheid van een dierenarts

     Veilig en betrouwbaar bestellen

     Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

     Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf € 49,50

     Advies van een dierenarts nodig?

     Je kunt ons dagelijks mailen, chatten of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met dierenarts Martin Hovius. We delen onze kennis en ervaring met liefde.