Nieuw merk: VetExpert

VetExpert werd in 2008 in Polen opgericht. Vanaf het begin wilde dit merk dierenartsen en zorgverleners over de hele wereld zo goed mogelijk ondersteunen. Het assortiment bestaat uit supplementen om onder andere de symptomen van stress, angst en agressie te verlichten. Daarnaast biedt het supplementen tegen pijn en diarree, en supplementen die zorgen voor meer elasticiteit en flexibiliteit van de gewrichten en kraakbeenderen.

ArthroVet HA

Ter ondersteuning bij gewrichtsproblemen, kraakbeenaandoeningen en artrose bij honden en katten.

 

ArthroVet HA van VetExpert is speciaal ontwikkeld om ondersteuning te bieden bij gewrichtsproblemen, kraakbeenaandoeningen en artrose bij honden en katten. De in het product aanwezige stoffen chondroïtine en hyaluronzuur verhogen het watergehalte in het gewrichtskraakbeen. Hierdoor zijn de kraakbeenderen elastischer en flexibeler, waardoor de kans op blessures wordt verkleind. Tevens zullen de kraakbeenderen het lichaamsgewicht van het dier tijdens het lopen beter verdragen.

Oogtonic 100 ML

Een hydraterende tonic voor het verwijderen van traanstrepen bij honden en katten. Werkt ontstekingsremmend en gaat irritaties tegen.

 

Oogtonic van VetExpert is een speciale tonic die bedoeld is voor de verzorging rondom de ogen van je hond of kat. Deze tonic is gemaakt op basis van een zoutoplossing en bevat hyaluronzuur en melkzuur die een hydraterend effect hebben op de huid. Ook heeft de oogtonic een ontstekingsremmend effect. De pH-waardes worden niet aangetast waardoor er geen irritaties zullen ontstaan.

Joints & mobility

Biedt ondersteuning aan honden en katten met gewrichtsproblemen. Het product vermindert jeuk bij een droge huid en draagt bij aan de juiste verzorging van huid en vacht.

 

Joints & mobility van VetExpert helpt om de functie van gewrichtskraakbeen en gewrichten bij honden en katten te ondersteunen. Het is te gebruiken bij zowel jonge als oudere dieren. Daarnaast wordt dit product aanbevolen bij een droge en jeukende huid en bij een doffe en uitlopende vacht.

Immune System

Ondersteunt het immuunsysteem bij honden en katten. Verlaagt het infectierisico bij drachtige teven en is tevens te gebruiken bij huisdieren met stress.

 

Immune System van VetExpert ondersteunt het immuunsysteem bij honden en katten. Het product kan worden gebruikt bij gestreste dieren, opgroeiende puppy’s, oudere honden, honden met een verhoogd infectierisico, honden die lijden aan virale en bacteriële ziekten en bij drachtige teven om de immuniteit van de moeder op hun nakomelingen te stimuleren.

Ornitil Plus

Ter ondersteuning bij leverfalen of leveraandoeningen bij honden en katten. Bevat aminozuren die zorgen voor minder toxiciteit en meer energie.

 

Ornitil Plus van VetExpert is speciaal ontworpen voor katten en honden met leveraandoeningen. Het ondersteunt de lever bij uitval of disfunctie. Het heeft tevens een uniek regulerend effect op de ureumcyclus (het proces van urinevorming) en het verbetert de vertering van aminozuren. Daarnaast helpt het bij de omzetting van ammoniak in de urine, waardoor de toxiciteit wordt verminderd.

Ornitil Plus wordt met name aanbevolen voor katten die afhankelijk zijn van aminozuren die dienen als belangrijkste energiebron.

HemoVet

Speciaal voor honden met (symptomen van) bloedarmoede. HemoVet van VetExpert biedt tevens bescherming tegen zonnebrand. Daarnaast kan het worden gebruikt ter ondersteuning van een snel herstel na het verwijderen van de milt (splenectomie).

 

HemoVet van VetExpert is speciaal ontworpen voor honden met (symptomen) van bloedarmoede. De oorzaak van bloedarmoede kan een invasieve ziekte of een infectieziekte zijn. Ook vergiftiging, bijvoorbeeld door het oplikken van zonnebrandcrème, en een allergische reactie op bijen- en wespensteken kan bloedarmoede veroorzaken. Dit middel is te gebruiken bij aandoeningen als ‘hematopoëse’, ‘Babesia canis’, ‘regenratieve anemie' en ‘auto-immuun hemilytische anemie’. HemoVet ondersteunt de beenmergfunctie, levert de juiste vorm van ijzer, stimuleert de aanmaak van rode bloedcellen en verkort de hersteltijd.

KalmVet

Een supplement dat is ontwikkeld om de symptomen van stress, angst, agressie en andere gedragsstoornissen bij katten en honden te verlichten. Angsten voor regenbuien, vuurwerk-explosies, reizen of verandering kunnen hiermee verminderd worden.

 

KalmVet van VetExpert is een supplement dat is ontwikkeld om de symptomen van stress, angst, agressie en andere gedragsstoornissen bij katten en honden te verlichten. Bijvoorbeeld angst voor regenbuien, vuurwerk-explosies, geplande reizen, een verhuizing en nieuwe leden binnen het huishouden. Door KalmVet op tijd (voorafgaand aan de gebeurtenis) en gedurende een langere periode te gebruiken, kan dit product helpen om op de lange termijn negatieve gedragseffecten effectief tegen te gaan.

VeTussin

Een voedingssupplement voor honden ter ondersteuning van de ademhalingsfunctie. Het helpt bij het verdunnen van slijm en het ontspannen en verlichten van de bronchiën, spieren en de luchtpijp.

 

VeTussin van VetExpert is een voedingssupplement voor honden ter ondersteuning van de ademhalingsfunctie. Het helpt bij het verdunnen van dik of plakkerig slijm, evenals het ontspannen van verkrampte gladde spieren in de bronchiën en de luchtpijp. De in het supplement aanwezige plantenextracten verlichten de symptomen en verbeteren de kwaliteit van leven aanzienlijk.

Diarvet Paste 20 g

Verhelpt ernstige of aanhoudende diarree. Het supplement helpt bij het snel indikken van vloeibare of losse ontlasting en zorgt ervoor dat gifstoffen, bacteriën, virussen en andere schadelijke moleculen niet worden opgenomen door het lichaam.

 

Diarvet Paste van VetExpert verhelpt ernstige of aanhoudende diarree. Het supplement helpt bij het snel indikken van vloeibare of losse ontlasting. Het aanwezige mineraal montmorilloniet bindt water, gifstoffen, bacteriën, virussen en andere schadelijke moleculen, waardoor wordt voorkomen dat ze door het lichaam worden opgenomen.

Daarnaast ondersteunt Diarvet Paste een gezonde darmflora en vermindert het het risico op herhaling van de diarree.

Meer informatie over VetExpert

Het assortiment van Dierenapotheek.nl is samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch expert. Zo kun jij ervan uitgaan dat je altijd het beste van het beste in huis haalt. Kun je een product niet vinden, ontbreekt het in de webshop of heb je een vraag over de producten van VetExpert of een ander product? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Delen
Heb je vragen?

Neem dan contact op met ons team van dierenartsen en paraveterinairen.

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2288 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf € 59,95

Advies van een dierenarts nodig?

Je kunt ons op werkdagen mailen of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met een van onze specialisten. We delen onze kennis en ervaring met liefde.