Filteren
Merk
Gebruiksvorm
Aandoening
Diersoort
Productsoort

Hypoallergeen hondenvoer

Hypoallergeen hondenvoer kan honden met voedselallergieën of -intoleranties helpen hun symptomen te verlichten en hun gezondheid te verbeteren. Dit soort voer bevat gewoonlijk hoogwaardige eiwitten die gemakkelijker door het lichaam van de hond worden verwerkt, en koolhydraten uit bronnen zoals aardappelen of zoete aardappelen, die minder snel allergieën veroorzaken. Door bepaalde ingrediënten zoals tarwe, soja of maïs te vermijden, kan hypoallergeen hondenvoer ook helpen het spijsverteringskanaal van de hond te kalmeren en de kans op allergische reacties te verminderen. Het is raadzaam advies in te winnen bij een dierenarts om het beste hypoallergene hondenvoer voor uw eigen hond te vinden.

Specific Hypoallergenic treats CT-HY

Traktatie voor honden met een voedselallergie of spijsverteringsproblemen.

Meer informatie

Ons assortiment is met zorg samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch expert. Kun je een product niet vinden, ontbreekt het in de webshop of heb je een vraag over een bepaald geneesmiddel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Heb je vragen?

Neem dan contact op met ons team van dierenartsen en paraveterinairen.

Advies van een dierenarts nodig?

Je kunt ons op werkdagen mailen of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met een van onze specialisten. We delen onze kennis en ervaring met liefde.

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2276 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95