Filteren
Merk
Gebruiksvorm
Aandoening
Diersoort
Productsoort

Over Audevard

LABORATORIUM AUDEVARD is het enige farmaceutische bedrijf in Europa dat zich volledig toelegt op het welzijn, de gezondheid en de prestaties van je paard. Wij ondersteunen een globale, levenslange aanpak van de verzorging van jouw paard, om gezondheidsproblemen te voorkomen, het welzijn ongeacht de leeftijd te optimaliseren en de prestaties te ondersteunen, zowel bij wedstrijdpaarden als bij recreatiepaarden.

AUDEVARD beschikt over een zeer complete range, gerelateerd aan alle situaties waarmee je paard te maken kan krijgen; geneesmiddelen, voedingssupplementen, huidverzorging en insect-werende middelen. Al meer dan 30 jaar staan wij garant voor de tevredenheid van paardeneigenaren en dierenartsen dankzij een breed portfolio van producten, voornamelijk gericht op orthopedie, spijsvertering, ademhalingssysteem, gedrag, inspanning en herstel, spieren en hoefverzorging.

100% efficientie

LABORATORIUM AUDEVARD houdt zich strikt aan de Franse en Europese farmaceutische normen om geneesmiddelen op de markt te brengen. AUDEVARD heeft een expertise ontwikkeld in het selecteren van hoogwaardige ingrediënten, het garanderen van hun ideale concentratie en het verzekeren dat ze intact blijven tijdens de productie en de opslag. Ons unieke productieproces, dat gebaseerd is op ‘afzonderlijke koude granulatie op basis van water’, garandeert dat je paard supplementen krijgt waarin de voedingsstoffen sterk geconcentreerd blijven en niet beschadigd zijn na het productieproces. Deze gespecialiseerde techniek verklaart het vertrouwen dat dierenartsen en professionals hebben in onze paradepaardjes: Ekyflex, Ekygard, Balsamic, Myostem, Ekyrenal, enz. De beste ruiters ter wereld gebruiken onze voedingssupplementen voor hun sportpaarden.

Veel van onze voedingssupplementen zijn tot stand gekomen vanuit een plantaardige basis: bij de samenstelling van onze producten streven wij naar een natuurlijke aanpak. Wij opteren ook voor het gebruik van ‘getitreerde’ plantenextracten om een optimale concentratie van de stoffen te garanderen. Zo combineren wij de wetenschap met de voordelen van planten om de supplementen te ontwikkelen die het best aangepast zijn aan de fysiologische behoeften van het paard.

Met de producten van AUDEVARD heb je toegang tot ‘allround’, transparante formules en biologisch beschikbare ingrediënten van hoge kwaliteit, een specifiek productieproces dat de ingrediënten intact houdt en dit alles zowel milieu- als diervriendelijk.

100% veiligheid

AUDEVARD heeft een programma ontwikkeld om te garanderen dat onze formules dopingtests doorstaan. Dit programma is afgekort tot ADP, het “Anti Doping Programma”, met bijbehorende certificering. Voor elk product dat dit label draagt, bevat de formule van de geproduceerde partij geen stoffen die bij een test tot een positief resultaat zouden kunnen leiden.

Het onderzoek naar de aanwezigheid van eventuele natuurlijke dopingverontreinigingen wordt uitgevoerd door het Laboratoire des Courses Hippiques (LCH). Elke batch voedingsproducten met het ADP-logo is dus systematisch getest op doping.

100% gemak

Onze voedingssupplementen zijn erg smakelijk, dit en het gemak waarmee de korrels gegeten worden en de verbetering van onze verpakkingen zijn een constante zorg van onze teams, met als doel het gebruik ervan te blijven verbeteren. AUDEVARD besteedt in het bijzonder aandacht aan het garanderen van de smaak van de formules, met behoud van de juiste concentraties van de ingrediënten.

Ontdek het assortiment aan voedingssupplementen, huidverzorging en insect-werende producten van AUDEVARD, samengesteld door deskundige dierenartsen en gericht op de gewrichten, de botten, de spieren, de pezen, de hoeven en de vacht, het maag -en darmstelsel, de luchtwegen, de lever, het immuunsysteem en het gedrag van jouw paard.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met ons team van dierenartsen en paraveterinairen.

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2276 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf € 59,95

Advies van een dierenarts nodig?

Je kunt ons op werkdagen mailen of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met een van onze specialisten. We delen onze kennis en ervaring met liefde.

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2276 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95