Beaphar CaniComfort navulling

Merk: Beaphar

Beaphar CaniComfort navulling

Merk: Beaphar

Het feromoon in Beaphar CaniComfort is een klinisch bewezen, eenvoudige en effectieve oplossing om ongewenst gedrag te helpen voorkomen en honden te kalmeren.

11,70

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 11 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 1958 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

Product informatie

Beaphar CaniComfort helpt de hond om zich op zijn gemak te voelen, doordat hij de kopie van de feromonen in dit product herkent. Dit feromoon wordt van nature geproduceerd door de teef als de voedt van haar puppy’s en is van cruciaal belang voor het bindingsproces. Door een kopie van dit feromoon in Beaphar CaniComfort te gebruiken, heeft het een rustgevende werking en laat het kleine pups als volwassen honden weten wat een veilige plek is. Hierdoor worden gedragsproblemen verminderd, zoals blaffen, vernielen van meubels, markeringsgedrag, overmatig likken en krabben, verstoppen of angst. Beaphar CaniComfort is zeer geschikt wanneer honden nieuwe ervaringen opdoen, zoals bij trainingen, introductie in een onbekende omgeving zoals een nieuw huis, gezins-uitbreiding of andere stressvolle situaties zoals onweer, vuurwerk en harde geluiden. Overmatige stress bij honden kan leiden tot ziekten. Beaphar CaniComfort is geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen. Het heeft geen invloed op andere diersoorten in het huishouden en versuft honden niet. Dit product kan gebruikt worden naast eventuele medicijnen. De verdamper moet worden geplaatst in de kamer waar de hond het grootste deel van zijn doorbrengt. Gebruik de verdamper continu; niet uitschakelen. Vervang de vulling na 30 dagen met een nieuwe Beaphar CaniComfort navulling. De verdamper moet worden geplaatst in de kamer waar de hond het grootste deel van zijn doorbrengt. Gebruik de verdamper continu; niet uitschakelen. Vervang de vulling na 30 dagen met een nieuwe Beaphar CaniComfort navulling. De verdamper moet worden geplaatst in de kamer waar de hond het grootste deel van zijn doorbrengt. Gebruik de verdamper continu; niet uitschakelen. Vervang de vulling na 30 dagen met een nieuwe Beaphar CaniComfort navulling.

Gebruik

Draai het dopje van de vulling voor de verdamper. Plaats vervolgens met een draaiende beweging de vulling in de feromonenverdamper en steek de stekker in het stopcontact. Feromonen zijn zo constant aanwezig in de ruimte waar de verdamper is geplaatst. Alleen te gebruiken in een stopcontact van 230V. NIET gebruiken met een verlengsnoer met meerdere contacten, een adapter of converter. Gebruik enkel Beaphar CaniComfort® vulling of navulling voor deze verdamper. Buiten het bereik van kinderen houden. Het apparaat heeft warme oppervlakken om de actieve ingrediënten te verdampen, deze oppervlakken mogen tijdens het gebruik niet worden aangeraakt. NIET PLAATSEN: onder een ander elektrisch apparaat, onder of dicht bij meubels of onder een object dat uit de muur steekt, in een adapter met meerdere stekkers of een verlengsnoer. MINIMALE AFSTAND boven diffuser = 1,20 m (4 ft). Dit kan de verdamping van het product verminderen of blokkeren en vlekken achterlaten. NIET onder dompelen in water. NIET ondersteboven aansluiten. Vervang de verdamper elke 6 maanden. Dit product valt onder de Europese Richtlijn 2012/19/EU betreffende afgedankte elektrische en elektronische apparatuur (AEEA). Het doel van de richtlijn is om de hoeveelheid geproduceerde elektrische en elektronische apparatuur te verminderen en iedereen aan te moedigen het opnieuw te gebruiken, te recyclen en te repareren.

Samenstelling

Analoog van geruststellend feromoon van de hond: 2% Isoparaffinische koolwaterstof qs: 100g

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van applicatie.