Cat Litter Company Health Indicator

Cat Litter Company Health Indicator

Kattenbakvulling met gezondheidsindicator om ziektes bij uw kat.vroegtijdig op te sporen.

5,35

Niet op voorraad

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2279 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Katten zijn erg goed in het verbergen van ziektes, dit maakt het lastig om vroegtijdige ziekte-signalen op te sporen. Speciaal hiervoor is deze kattenbakvulling ontwikkeld. Als de vulling verkleurt, kan dit een indicatie zijn dat uw kat ziek is, zodat u al enkele dagen voordat uw kat duidelijke ziektesymptomen zal vertonen, actie kunt ondernemen. Zodra urine met de vulling in aanraking komt, zal deze verkleuren. Een afwijkende waarde kán een indicatie zijn dat er een gezondheidsprobleem is. Na het testen kan de vulling door de normale kattenbakvulling worden gemengd, waar het helpt vervelende geurtjes te neutraliseren.

Gebruik

  • Strooi eens per maand, na het verschonen van de kattenbak, de gehele inhoud van dit zakje Health Indicator gelijkmatig uit over de nieuwe kattenbakvulling.
  • Vlak nadat uw kat de kattenbak gebruikt heeft, de kleuren van de urine op de plasplek vergelijken met de kleuren in de bijgaande tabel.
  • De normale kleur is lichttot donkergeel. Indien een andere kleur zichtbaar wordt, neem dan contact op met uw dierenarts (abnormaal gekleurde vulling verwijderen).
  • Na het testen kan de Health Indicator door de normale vulling worden geroerd waar het helpt om geurtjes te verwijderen.

Let op:

Deze kattenbakvulling is geen vervanging voor de controles door uw dierenarts en mag nooit worden gebruikt als vervanging van diergeneeskundige zorg. Als de kattenbakvulling niet van kleur verandert maar u desondanks toch het vermoeden heeft dat uw kat ziek is, dient u zo snel mogelijk contact met uw dierenarts op te nemen. Alleen uw dierenarts kan een volledige en juiste diagnose stellen. Deze kattenbakvulling kan niet iedere afwijking in de urine ontdekken.

Zwangere en zogende vrouwen moeten extra voorzichtig zijn en goed hun handen wassen na het vervangen en verschonen van de kattenbakvulling.

Inhoud

200 gram.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met ons team van dierenartsen en paraveterinairen.