Equitop Pronutrin

Equitop Pronutrin

Aanvullend diervoeder ter vermindering van stressreacties op het maag-darmstelsel bij paarden en veulens, ter ondersteuning van het normale functioneren van het maagslijmvlies.

109,50

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 109 Buddycoins!

Op voorraad

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2288 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Equitop Pronutrin is een aanvullend voer voor paarden om de normale maagfunctie te ondersteunen. Equitop Pronutrin kan worden gebruikt voor bestaande maagzweren, die een rol spelen bij maximaal 60% van alle sportpaarden. Pronutrin wordt gegeven als aanvulling op de het normale voer ter ondersteuning van de normale maagfunctie van paarden, zoals bijvoorbeeld voor of tijdens periodes van een hoog prestatieniveau, tijdens periodes waarin grote hoeveelheden krachtvoer gevoerd worden, bij voerveranderingen, bij voervermindering of verminderde eetlust.

Gebruik en dosering 

  • Paard: 1 x daags 50 gr per 100 kg lichaamsgewicht gemengd met het voer.
  • Veulens: 25 gr tot 50 gr gemengd met 3 volumedelen  lauw water. Na 2 tot 3 minuten kan de resulterende pap rechtstreeks in de mond van het veulen worden toegediend met een spuit of een plastic fles.

Samenstelling 

Gedroogd citrusresidu, suiker, tarwevezel, erwtenvezel, gedroogde appelpulp, glycerol Additieven: lecithine, glycerine, natuurlijke aroma’s

Inhoud 

3,5 kg.

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.