Hexagel

Merk: Virbac

Hexagel

Merk: Virbac

Ter voorkoming van gebitsaandoeningen bij uw hond of kat.

14,25

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 14 Buddycoins!

Op voorraad

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2279 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

De antimicrobiële activiteit van chloorhexidine kan bijdragen aan het voorkomen van gebitsaandoeningen. Hexagel helpt om een ​​normale bacteriële flora te behouden. Hexagel kan worden gebruikt voor, tijdens of na tandsteenverwijdering. Voor dagelijkse verzorging kan het worden gebruikt om de mond van hond of kat te reinigen na iedere maaltijd, tenzij het advies van de dierenarts anders luidt.

Virbac Hexagel is een verzorgende gel voor de mond van uw hond of kat en draagt ​​bij aan het verwijderen van bacteriën. Dit zorgt voor een gezonde en normale bacteriële flora. Hexagel is bedoeld om zakken in het tandvlees te reinigen en de vorming van tandplak te verminderen. U kunt de gel direct of door middel van een gaasje op de tanden en langs het tandslijmvlies van het dier aanbrengen. Virbac Hexagel kan ook gebruikt worden om de gevoelige of geïrriteerde huid te reinigen.

Gebruik

Goed schudden voor gebruik. Breng Hexagel direct van door middel van een gaasje aan op de tanden en langs het tandslijmvlies van het dier. U kunt Hexagel tweemaal daags gebruiken. Als u het product op de huid aan wilt brengen, kunt u dit tweemaal daags in een dunne laag doen. Let op: niet gebruiken op open wonden.

Samenstelling

Werkzame stof: Chloorhexidinegluconaat (0,5%)

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van applicatie.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met ons team van dierenartsen en paraveterinairen.