PUUR Hepato

Merk: PUUR

PUUR Hepato

Merk: PUUR

Ter ondersteuning van de leverfunctie.

19,50

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 19 Buddycoins!

Op voorraad

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2276 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Bij uw huisdier worden veel klachten worden veroorzaakt door een ophoping van afvalstoffen in de lever. Puur Hepato kan worden ingezet ter ondersteuning van de reinigende werking van de lever. Verder heeft het ook een positieve invloed op de eetlust.

Eigenschappen

  • Werkt reinigend;
  • Stimuleert de opbouw van leverweefsel;
  • Werkt eetlust opwekkend.

Gebruik 

Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond of bek, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies. Indien het dier dit product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven. Indien de kat de druppels niet accepteert, doe de druppels op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met  wat water of melk met een spuitje rechtstreeks in de bek. Ook kunnen de druppels worden aangebracht op de bovenkant van het pootje, controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.

Dosering

Tenzij arts of therapeut anders voorschrijft, 1 – 3 x daags:

  • Katten: 3 druppels.
  • Honden tot 10 kg: 5 druppels.
  • Honden van 10 tot 25 kg: 10 druppels.
  • Honden vanaf 25 kg: 15 druppels.

1 ml = 20 druppels

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Samenstelling 

Extracten van Artisjok, Duizendguldenkruid, Grote engelwortel, Javaanse kurkumawortel, Mariadistel, Paardenbloem en Rozemarijn. Verdund extract van stinkende gouwe. Alcohol 35% v / v.

Inhoud

50 ml