PUUR Herny

Merk: PUUR

PUUR Herny

Merk: PUUR

ondersteuning van de werkvelkolom en het zenuwstelsel

18,45

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 18 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2094 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €4,95

Product informatie

PUUR Herny (voorheen Puur Hernia) is een aanvullend diervoeder dat kan worden ingezet ter ondersteuning van de wervelkolom. Door zich vooral op de tussenwervelschrijven te richten wordt de soepelheid van de gewrichten behouden. Puur Herny vermindert huid vochtophoping en druk op het ruggenmerg en bevordert zo de genezing van beschadigd zenuwweefsel.

Dosering

Hond: 10-15 druppels 2-3 x daags
Kat: 5-10 druppels 2-3 x daags

1 ml = 20 druppels. Behandelingsduur: 3 tot 6 weken.

Goed schudden voor gebruik!

Geef PUUR Herny rechtstreeks of met wat water op een lepel of in een spuitje in de bek tenminste een half uur voor of na het eten, zodat het door het schone slijmvlies kan worden opgenomen. Eventueel mag het ook op iets lekkers gedruppeld worden.

Bij acute hernia kan als ondersteuning PUUR Herny 3 à 4 keer om de 1-2 uur gegeven worden.

Waarschuwing

I n sommige gevallen kan in het begin van het innemen van Puur Herny de klachten kortdurig verergeren bij je hond of kat. Dat komt omdat de hond van kat intensief op het middel reageert. Is de verergering hinderlijk dan kun je de dosering tijdelijk halveren of een dosis overslaan.

Mocht je bijwerkingen zien of heeft Puur Herny geen effect bij jouw hond of kat, neem dan contact op met je dierenarts.

 

Tip van de dierenarts

 

PUUR Herny wordt vaak ingezet in combinatie met fysiotherapie bij rughernia of nekhernia van je kat of hond.

Een accute nekhernia of rughernia bij hond en kat dient altijd te worden behandeld door een dierenarts. PUUR Herny dient als ondersteuning van een eventuele corticosteroïden behandeling bij heftige pijn die de hond of kat krijgt van de dierenarts. Geef nooit pijnstillers zonder overleg met een dierenarts. Door het onderdrukken van de pijn door middel van een pijnstiller bij hernia bestaat het risico dat je hond of kat zich forceert met kans op ernstige gevolgen.

Acceptatie van het middel

Begin met een kleine hoeveelheid vloeistof door het eten te mengen, bouw dit langzaam op tot de juiste dosering, zo zorg je ervoor dat het huisdier het middel makkelijk wordt bewaard.