Puur Enos

Merk: PUUR

Puur Enos

Merk: PUUR

Voor soepele beweging.

28,25

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 28 Buddycoins!

Op voorraad

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2279 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Puur Enos kan worden ingezet ter ondersteuning van het botweefsel. Het draagt bij aan een soepele beweging en biedt verlichting aan de gewrichten. Puur Enos is geschikt voor katten, honden, pony’s en paarden. Daarnaast is Puur Enos ook geschikt om in te zetten bij slungelige honden in de groei, van (middel) grote rassen. Puur Enos heeft een positieve invloed op de beenderen.

Gebruik

Puur Enos is een aanvullend diervoeder en kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of een spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het ook op iets lekkers gedruppeld worden.
Bij voorkeur niet bij een maaltijd geven omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.

Indien een kat de druppels niet automatisch, doe de druppels op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met wat water of melk met een spuitje rechtstreeks in de bek. Ook kunnen de druppels worden gedruppeld op de bovenkant van het pootje, de kat zal de druppels van het pootje aflikken. (controleer dit wel)

Dosering

1 a 2 maal daags:  

  • Paard: 20 – 30 druppels
  • Hond: 10 – 15 druppels
  • Kat: 5 – 10 druppels

(1 ml = 20 druppels)

Samenstelling

Aqua, Glycerine, Bergden (Pinus montana), Maretak (Viscum album), Echte tijm (Thymus vulgaris), Heermoes (Equisetum arvense), Wierookboom (Boswellia serrata), Calciumcarbonaat, Calciumfosfaat, Alcohol 20% v/v.

Inhoud 

100 ml

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van applicatie.