Puur Spondy

Merk: PUUR

Puur Spondy

Merk: PUUR

Aanvullend diervoeder voor sterke gewrichten en spieren in de achterhand bij honden en katten.

20,25

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 20 Buddycoins!

Op voorraad

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2273 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Puur Spondy is een aanvullend diervoeder geschikt voor honden en katten. Het vloeibare supplement werkt ter ondersteuning van de spieren en gewrichten en heeft een gunstige werking op het laatste deel van de ruggenmerg (achterhand) en op de functie van de achterhandspieren, blaas en endeldarm. Hiernaast ondersteunt het de coördinatie van de achterpoten.

Gebruik 

Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond of bek, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies. Indien het dier dit product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven. Indien de kat de druppels niet accepteert, doe de druppels op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met  wat water of melk met een spuitje rechtstreeks in de bek. Ook kunnen de druppels worden aangebracht op de bovenkant van het pootje, controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.

Dosering

Tenzij arts of therapeut anders voorschrijft, twee keer daags:

  • Hond 10 – 15 druppels
  • Kat 5 – 10 druppels

Samenstelling

Echte guldenroede (Solidago virgaurea), Duivelsklauw (Harpagophytum procumbens), Kattensnor (Orthosiphon stamineus) en Curcuma longa

Inhoud 

50 ml

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van applicatie.