Specific Allergen Management Plus 7 x 100gr

Specific Allergen Management Plus 7 x 100gr

Merk: Specific

Allergen Management Plus FOW-HY van Specific is hypoallergene natvoeding voor katten. Dit dieetvoer in patévorm is geschikt voor katten met een voedselallergie en atopie.

7,95

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 7 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2092 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €4,95

Product informatie

Specific Allergen Management Plus FOW-HY

Specific Management Plus FOW-HY van Specific is uitgebalanceerd en compleet hypoallergeen dieet voor katten. Het natvoer in patévorm is gemaakt op basis van zalm en rijst en zeer geschikt voor katten met voedselovergevoeligheid en atopie.

Geschikt voor

Allergische huidaandoeningen veroorzaakt door atopie, voedselallergie, vlooienallergie of een combinatie van deze allergieën. Maag-darmaandoeningen veroorzaakt door voedselallergie of -intolerantie, zoals braken en diarree.Andere aandoeningen die reageren op de toevoer van extra vetzuren en nutriënten, zoals ontstekingen (colitis, astma, artritis).

Samenstelling

Rijst, gehydrolyseerd zalmeiwit (kleiner dan 3.000 dalton), rijsteiwit, zonnebloemolie, visolie, mineralen, vitaminen en spoorelementen (inclusief gecheleerde sporenelementen), psyllium husk, dextrose, xylose, taurine, borage olie, methionine. Bevat geen toegevoegde kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.

Tip van de dierenarts

Niet geschikt voor

-Katten met een verzwakte afweer

-Katten met stollingsstoornissen