Specific Intensive Support 7 x 95gr

Specific Intensive Support 7 x 95gr

Merk: Specific

Specific Intensive Support (F/C IN-W) voor nutritioneel herstel en convalescentie bij honden en katten van alle leeftijden

9,45

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 9 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2094 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €4,95

Product informatie

Specifieke intensieve ondersteuning

Specific F/C IN-W Intens Support is speciaal ontwikkeld voor deive ondersteuning van kritieke en herstellende patiënten bij vrijwillige opname van bij toediening van voedsel via spuit of sonde. Wanneer de patiënt beter en zelf weer eet kan met doorgaan met het geven van Specific F/C-IN-W Intensive Support of kan men overschakelen naar een ander Specific dieet dat geschikt is voor het verder herstel van de patiënt zoals bijvoorbeeld Specific Digestive Support , Puppy van CAD Actief.

Aanbevelingen :

De dagelijkse individuele behoeftes onder invloed van factoren zoals ras, omgeving, seizoen en activiteit en de trauma / mate van herstel. Het is daarom raadzaam om de conditie en het gewicht voortdurend in de gaten te houden en de voeding overeenkomstig aan te passen. Het is verder aan te raden om Specific F / C-IN-W Intensive Support op kamertemperatuur of op lichaamstemperatuur te serveren en om de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid te verdelen over meerdere maaltijden per dag.

Ingrediënten :

Kip, varken, vis, eieren, aardappelzetmeel, visolie, aardappelproteïnen, zonnebloemolie, mineralen, psyllium zaad vliesjes, taurine, rijst, vitamines en sporenelementen, gist (bron van beta-1,3 / 1,6-glucanen). Bevat geen kunstmatige antioxidanten, kleur- of smaakstoffen.

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.