Trovet Multi Purpose Treats Lamb

Merk: Trovet

Trovet Multi Purpose Treats Lamb

Merk: Trovet

Trovet Multi Purpose Treats Lamb zijn heerlijke tussendoortjes die slechts één eiwitbron bevatten welke afkomstig is van een vleesbron die niet in veel soorten voer gebruikt worden. Hierdoor is er minder kans op voedselovergevoeligheid bij uw hond.

7,95

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 7 Buddycoins!

Op voorraad

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2273 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Trovet Multi Purpose Treats Lamb zijn heerlijke tussendoortjes die slechts één eiwitbron bevatten welke afkomstig is van een vleesbron die niet in veel soorten voer gebruikt worden. Hierdoor is er minder kans op voedselovergevoeligheid bij uw hond.  Hypoallergenic Treat (Lamb) bestaat uit gedroogd, 100% dierlijk product, zonder toevoegingen en is uitstekend inzetbaar bij honden met een (mogelijke) voedselovergevoeligheid naast een hypoallergeen dieet op basis van dezelfde eiwitbron.

Eigenschappen 

  • Hypoallergene treat gebaseerd op één enkele dierlijke eiwitbron (lam).
  • Voorkomt immunologische reacties (voedselallergie) of niet-immunologische reacties (voedselintolerantie) in de vorm van huidklachten en/of maagdarmklachten (diarree, braken).
  • Licht verteerbaar.

Gebruik 

De aanbevolen gebruiksduur voor Hypoallergenic Treat (Lamb) is 3 tot 8 weken bij voedselallergie en -intolerantie. Wanneer de overgevoeligheidsverschijnselen verdwijnen, kan Hypoallergenic Treat (Lamb) voor een onbeperkte periode worden ingezet. Bij het geven van (meerdere) treats dient deze hoeveelheid op de dagelijkse voeding in mindering gebracht te worden.

Samenstelling

Lam

Inhoud 

250 gram

Tip van de dierenarts

Niet gebruiken bij:

  • Overgevoeligheid voor eiwit van lam
  • Pups
  • (Chronische) nierinsufficiëntie
  • Hepatitis
  • Hepatische encefalopathie