Vets Best Waterless Dog Bath

Vets Best Waterless Dog Bath

Merk: Vets Best

Een schuimvrije hondenshampoo die werkt als een kalmerende reiniger en vochtinbrengende crème voor de huid en vacht van uw hond.

11,25

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 11 Buddycoins!

Op voorraad

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2288 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Vet’s Best Waterless Dog Bath is een schuimvrije hondenshampoo die niet hoeft te worden uitgespoeld en die tussen het baden door werkt als een kalmerende reiniger en vochtinbrengende crème voor de huid en vacht van uw hond. Waterless Dog shampoo is veterinair samengesteld met natuurlijke ingrediënten (aloë vera en neemolie) en heeft een ontspannende en kalmerende geur. Voor gebruik bij honden van 12 weken of ouder en heeft geen invloed op actuele vlooienbestrijdingsproducten. De perfecte oplossing als er geen water beschikbaar is of bij koud weer.

Gebruik

Goed schudden voor elk gebruik. Pomp en breng direct aan op de vacht van uw hond of breng eerst aan op uw hand en masseer zachtjes in de vacht van uw hond. Grondig aanbrengen van kop tot poot. Uitspoelen is niet vereist. Laat de hond aan de lucht drogen en borstel of veeg de hond dan voorzichtig af met een doek om overtollig haar of vuil te verwijderen. Deze formule heeft geen invloed op actuele vlooien- en tekenbestrijdingsproducten bij gebruik 24 uur na plaatselijke toepassing.

Samenstelling 

Neemolie, gemicroniseerde havermout, vitamine E, aloë vera, panthenol (vitamine B5) en allantoïne.

Inhoud 

150 ml

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met ons team van dierenartsen en paraveterinairen.