Virbac Recharge

Merk: Virbac

Virbac Recharge

Merk: Virbac

Virbac Recharge houdt vocht- en elektrolyten in balans bij uw paard. Deze balans is belangrijk voor de normale lichaamsfuncties, en zorgt voor efficiënte regulatie van de lichaamstemperatuur en functie van bloedvaten en hart.

44,51

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 44 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2094 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €4,95

Product informatie

Recharge van Virbac is een smakelijke sportdrank voor paarden: een geconcentreerde oplossing van elektrolyten en glucose. Virbac Recharge zorgt er direct voor dat vocht- en elektrolyten aangevuld worden bij een tekort als gevolg van zweten tijdens zware inspanning, wedstrijden en bij transport van (sport)paarden en bij en zachte darminhoud. De samenstelling is vergelijkbaar met die van paardenzweet en het bevat daarnaast glucose voor directe aanvulling van energie. Snelle aanvulling van elektrolyten stimuleert de wateropname.

  • Herstelt onmiddellijk elektrolyten concentraties, zorgt voor Rehydratatie (goede vochtbalans) en stimuleert wateropname.
  • Bevat glucose voor energie en ondersteuning van elektrolyten opname.
  • Stimuleert de natuurlijke dorstprikkel van een paard.
  • Vloeibaar met een smakelijke appelsmaak.

Virbac Recharge wordt aanbevolen bij:

(Sport)paarden voor, tijdens of na transport, na verlies van elektrolyten door bijvoorbeeld zweten, rehydratie (goede vochtbalans) tijdens aansterken of bij een zachte darminhoud en paarden die symptomen van uitdroging laten zien.

Virbac Recharge kan met een spuit oraal worden toegediend achter op de tong. Het kan verdund worden met schoon, vers drinkwater voor een isotone oplossing. Voorgeschreven dosering is voor een paard van 450-500 kg. Voor pony’s onder de 350 kg dient de dosering gehalveerd te worden. Voorzorgsmaatregelen: zorg altijd voor voldoende koel, schoon en vers drinkwater.

Speciale doseringen

Bij endurance: 60-80 ml oraal toedienen, tijdens de rit of bij checkpoints, met een spuit achter op de tong, mits er direct schoon, vers drinkwater beschikbaar is.Bij transport: 40-60 ml achter op de tong in combinatie met drinkwater elke 30-60 minuten voor transport. Herhaal elke 2-3 uur tijdens transport en bij aankomst indien noodzakelijk.

1L fles bevat 16 doseringen voor een gemiddeld paard van 450-500 kg.

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.