Phytonics HormOne

Phytonics HormOne

Merk: Phytonics

Ondersteunt de regulering van de hormoonhuishouding.

30,95

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 30 Buddycoins!

Op voorraad

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2279 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Phytonics Hormone Bevordert een normale en regelmatige cyclus.

Eigenschappen

  • Konijn: Het kan bij de rammelaar hypersexueel gedrag remmen en de bij voedster een afwijkende cyclus helpen reguleren.
  • Kat & Hond: Ondersteunt de regulering van de vrouwelijke hormoonhuishouding. Voor of tijdens de loops- of krolsheid.
  • Paard: Te gebruiken bij overmatige gedragsveranderingen en een onregelmatige cyclus. Bij het uitblijven van hengstigheid en voor merries die slecht hengstig en lastig drachtig worden. Voor hengsten en ruinen die te veel last hebben van de mannelijke hormonen.

Gebruik 

Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies. Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.

Dosering 

Tenzij arts of therapeut anders voorschrijft, twee keer daags:

  • Paard: 10 – 15 druppels
  • Hond: 5 – 10 druppels
  • Kat: 2 – 5 druppels
  • Konijn: 1-2 druppels

Voor dieren jonger dan een half jaar is een persoonlijk advies gewenst. Neem hiervoor contact op met uw dierenarts of met ons.
1 ml = 20 druppels

In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Ingrediënten:

Artisjok (Cynara scolymus), Duizendguldenkruid (Centaurium erythraea), Grote engelwortel (Angelica archangelica), Kalmoes (Acorus calamus), Kattenklauw (Uncaria tomentosa), Monnikspeper (Agnus castus), Mariadistel (Carduus marianus), Paardenbloem (Taraxacum officinale), Saffraan (Crocus sativa), Stinkende gouwe (Chelidonium majus), Bentonite-Montmorillonite, Alcohol 48%

Inhoud:

50 ml

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van applicatie.