STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie
STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie

natuurlijk alternatief voor vlooien- en tekendruppels

22,25

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 22 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 1861 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

Product informatie

De aromatherapie van STOP! Animal Bodyguard bestaat uit 100% natuurlijke druppels gemaakt van onder andere essentiële oliën. Deze druppels kunnen helpen de vacht van huisdieren gezond, jeukvrij en fris te houden. Daarnaast kunnen ze helpen om teken en vlooien op afstand te houden. Deze aromatherapiedruppels zijn hypoallergeen en veilig in gebruik bij honden, katten en konijnen. Dankzij de milde samenstelling is dit product ook geschikt voor zogende moederdieren, pups, kittens en oudere dieren. De werking van deze druppels vermindert niet als uw huisdier meteen na het aanbrengen gaat zwemmen.

Gebruik

STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie is geschikt voor uitwendig gebruik. Spreid de haren en verdeel de druppels zo goed mogelijk over de huid van het huisdier. Doe dit over het hele lichaam van het dier. Breng een paar druppels aanbrengen op dunbehaarde plekken zoals in de liezen en oksels en boven de staart. Vermijd de slijmvliezen.  De werkzaamheid van dit product is optimaal naarmate de huid goed doordrongen raakt van het aroma. Er wordt geadviseerd om STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie iedere 15 dagen opnieuw aan te brengen.

Lichaamsgewicht (kg) – Hoeveelheid aromatherapie
0 – 10 kg                                           2 ml
10 – 25 kg                                         4 ml
25 – 40 kg                                         6 ml
40 – 55 kg                                         8 ml

Voor iedere 10 kg extra lichaamsgewicht kan je 2 ml extra doseren. U kunt voor een hond met een dikke vacht indien nodig iets meer doseren. Het ene dier is bevattelijker dan het andere; een en ander is ook afhankelijk van de omgeving.

Tip: Bij het aanbrengen van de aromatherapie dienen de slijmvliezen vermeden te worden. Dit om een negatieve associatie met het toepassen van STOP! te voorkomen. Indien een dier aan de aromatherapie likt, is dit niet erg. Een tip om de kans op het likken aan de vloeistof te verminderen is, om te druppelen voordat jij je huisdier eten geeft, met het huisdier gaat wandelen of even andere afleiding geeft toe te passen. Handen wassen na het toepassen mag, maar is niet noodzakelijk.

Houdbaarheid

De glazen flesjes STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie hebben een hersluitbare dop. Na opening is dit product nog drie maanden houdbaar mits het bewaard wordt op een koele, donkere en droge plaats.

Inhoud

4 flesjes van 8 ml