STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie

STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie

Natuurlijk alternatief voor vlooien- en tekendruppels voor hond, kat, cavia, konijn, fret en hamster.

24,95

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 24 Buddycoins!

Op voorraad

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2276 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Deze druppels van synergetische plantextracten zorgen voor een onprettige leefomgeving voor ongenode gasten. De unieka STOP! fomule is dankzij zorgvuldige verdunningen inzetbaar voor uw hond, kat, konijn, cavia, fret en hamster. Dankzij de milde samenstelling kunt u het dier onmiddellijk na toepassing aanraken. Dit product is ook geschikt voor zogende dieren, pups, kittens en oudere dieren. Zwemmen is na enige intrektijd mogelijk

Eigenschappen

  • Plantaardige, hypoallergene druppels.
  • Veilig voor dieren, kinderen en jezelf.
  • Ook geschikt voor pups, kittens, zwangere en zogende moederdieren.
  • Zwemmen is na enige intrektijd ook mogelijk.
  • Heerlijk geurend voor dier en mens.

Gebruik

Voor uitwendig gebruik. Spreid de haren en verdeel de druppels zo goed mogelijk over de huid (gehele lichaam). Breng een paar druppels met de vingers aan op dunbehaarde plekken zoals in de liezen en oksels (warme plekken) en boven de staart. De slijmvliezen mijden! Favoriete plekken als de randen van de wenkbrauwen en oren met de vingers voorzichtig insmeren. De werkzaamheid is optimaal naarmate de huid goed doordrongen raakt van het aroma. Handen wassen mag na het toepassen, maar hoeft niet! Wij adviseren om STOP! Animal Bodyguard het hele jaar door te gebruiken. Iedere 15 dagen secuur herhalen.

Dosering

Gewicht in kg – dosering

0 -2 kg – 1 tot 2 ml
2,5 – 7 kg – 2 tot 4 ml
7 – 15 kg – 4 tot 8 ml
15 – 30 kg – 8 tot 16 ml
> 30 kg – 16 tot 24 ml

Bouw de dosering voor de gewenning en veiligheid rustig op. Ook op extracten van planten kan een dier gevoelig reageren. Verhoog de dosering stapje voor stapje tot het maximum zoals vermeld op de nieuwe verpakking. Als het dier met een lagere dosering kan volstaan, heeft dat natuurlijk altijd de voorkeur.

Inhoud

4 flesjes van 8 ml

Samenstelling

Water, Olea europaea, Rosmarinus officinalis, Salvia officinalis,, Melaleuca alternifolia, Piper nigrum, Allium sativum, Neemboom, Olijfboom, Peruviaanse peperboom, Tea Tree olie, Cellulose gum, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Polysorbaat 20, Glycerine, Water, Bitterhout, Grote brandnetel (Urtica dioica), Echte tijm (Thymus vulgaris), Lavendel (Lavendula officinalis).

Tip van de dierenarts

Toedienen bij honden.

Toedienen bij katten.

 

Houdbaarheid

Het glazen flesje STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie heeft een hersluitbare dop. Na opening is dit product nog drie maanden houdbaar mits het bewaard wordt op een koele, donkere en droge plaats