STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie

STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie

Natuurlijk alternatief voor vlooien- en tekendruppels voor hond, kat, cavia, konijn, fret en hamster.

24,95

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 24 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2094 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €4,95

Product informatie

De aromatherapie van STOP! Animal Bodyguard bestaat uit 100% natuurlijke druppels gemaakt van onder andere essentiële oliën. Deze druppels kunnen de vacht van je huisdier helpen gezond, jeukvrij en fris te houden. Daarnaast kunnen ze helpen om teken en vlooien op afstand te houden. Deze aromatherapiedruppels zijn hypoallergeen en veilig in gebruik bij je hond, kat, konijn, cavia, fret of hamster. Dankzij de milde samenstelling is dit product ook geschikt voor zogende moederdieren, pups, kittens en oudere dieren. De werking van deze druppels vermindert niet als jouw huisdier meteen na het aanbrengen gaat zwemmen.

Gebruik

STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie is geschikt voor uitwendig gebruik. Spreid de haren en verdeel de druppels zo goed mogelijk over de huid van het huisdier. Doe dit over het hele lichaam van het dier. Breng een paar druppels aan op dunbehaarde plekken zoals in de liezen, oksels en boven de staart. Vermijd de slijmvliezen. De toepassing van dit product is optimaal naarmate de huid goed doordrongen is met het aroma. Er wordt aangeraden om STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie elke 15 dagen opnieuw aan te brengen.

Lichaamsgewicht (kg) – Hoeveelheid aromatherapie
0 – 10 kg      2 – 4 ml
10 – 25 kg    4 – 6 ml
25 – 40 kg    6 – 8 ml
40 – 55 kg    8 – 10 ml

De dosering is afhankelijk van de omgevingsdruk en de vacht van het dier. Ook is het ene dier bevattelijker dan het andere dier. Je kunt de dosering stapje voor stapje tot het maximum verhogen. Als het dier met een lagere dosering kan volstaan, heeft dat altijd de voorkeur. Bij dieren met een dikke vacht

Tip: Bij het aanbrengen van de aromatherapie dienen de slijmvliezen vermeden te worden. Dit om een negatieve associatie met het toepassen van STOP! te voorkomen. Indien jouw dier aan de aromatherapie likt, is dit niet erg. Een tip om de kans op het likken aan de vloeistof te verminderen is, om te druppelen voor je jouw huisdier eten geeft, met je huisdier gaat wandelen of even andere afleiding geeft toe te passen. Handen wassen na het toepassen mag, maar is niet noodzakelijk.

Houdbaarheid

Het glazen flesje STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie heeft een hersluitbare dop. Na opening is dit product nog drie maanden houdbaar mits het bewaard wordt op een koele, donkere en droge plaats.

Inhoud

4 flesjes van 8 ml

Samenstelling

Water, Olea europaea, Rosmarinus officinalis, Salvia officinalis,, Melaleuca alternifolia, Piper nigrum, Allium sativum, Neemboom, Olijfboom, Peruviaanse peperboom, Tea Tree olie, Cellulose gum, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Polysorbaat 20, Glycerine, Water, Bitterhout, Grote brandnetel (Urtica dioica), Echte tijm (Thymus vulgaris), Lavendel (Lavendula officinalis).