Vanwege Hemelvaartsdag worden bestellingen later verzonden

Top 5 producten tegen vlooien en teken bij je huisdier

Je wilt er natuurlijk liever niet aan denken, maar je huisdier heeft het hele jaar door kans op het krijgen van vlooien en teken. Daar wil je natuurlijk snel iets aan doen. Een vlooienallergie of vlooienplaag voorkom je met goede bescherming. Ook is de kans kleiner dat je hond of kat de ziekte van Lyme oploopt. Je huisdier zal je er dankbaar voor zijn! Hieronder vind je de top 5 van onze beste producten tegen vlooien en teken. 

1. Vectra

Tegen vlooien bij honden en katten in de vorm van een pipet. In verschillende varianten verkrijgbaar. De 3D-variant helpt ook tegen teken en vliegende insecten.

Vectra

Vectra19,80

In mijn mandje
In mijn mandje

 

Vectra 3D en Vectra Felis hebben een afwerende, snelle en brede werking. Door het unieke pipet is het aanbrengen eenvoudig en bied je je hond of kat de perfecte bescherming tegen onder andere vlooien. Parasieten gaan dood doordat ze met het middel in contact komen. Elke pipet werkt een maand lang en Vectra 3D is beschikbaar in vijf gewichtsklassen. Je kiest de pipet die bij je hond of kat past en je bent verzekerd van de juiste dosis.

De veiligheid is onderzocht bij honden vanaf een leeftijd van 7 weken en vanaf 1,5 kg lichaamsgewicht.

2. Seresto vlooien- en tekenband

De Seresto-band is een geurloze en waterbestendige halsband tegen vlooien en teken. De band heeft een beschermingsduur van 8 maanden en is makkelijk aan te passen naar de gewenste maat. De Seresto vlooien- en tekenband beschikt over een breekpunt waardoor bij verstikking of verwurging de halsband gemakkelijk loskomt.

Seresto vlooien- en tekenband hond

Seresto vlooien- en tekenband hond25,95

In mijn mandje
In mijn mandje
Seresto vlooien- en tekenband kat

Seresto vlooien- en tekenband kat25,95

In mijn mandje
In mijn mandje

 

De Seresto vlooien- en tekenband is een innovatieve halsband ter preventie en bestrijding van vlooien en teken bij katten. De halsband met een werkingsduur tot 8 maanden geeft continu een lage dosering van de werkzame stoffen imidacloprid en flumethrine vrij. De dosering van deze werkzame stoffen is dusdanig laag dat het veilig is voor de gezondheid van mens en dier.

De werkzaamheid tegen vlooien start onmiddellijk na het aanbrengen van de halsband.  De band weert teken af en doodt ze voordat ze zich kunnen vasthechten. De vlooien- en tekenband van Seresto helpt indirect het risico van overdracht van ziekten door teken te verminderen. De preventie van besmettingen met nieuwe teken start binnen de twee dagen na het aanbrengen van de halsband. Het wordt aanbevolen om teken die al op de hond of kat zitten eerst te verwijderen voordat je de band omdoet.

3. Effipro spray

Spray tegen vlooien, teken en luizen.

Effipro spray

Effipro spray19,50

In mijn mandje
In mijn mandje

 

Effipro spray is een eenvoudig toe te dienen anti-vlooien, teken- en luizenspray voor honden en katten.

De werkzame stof in deze spray is Fipronil. Dit is wereldwijd de meest gebruikte werkzame stof in vlooien- en tekenbestrijdingsmiddelen bij honden en katten. Fipronil combineert een zeer goede werking tegen vlooien en teken met een hoog veiligheidsprofiel voor huisdieren.

4. Frontline Combo

Frontline Combo met Fipronil beschermt jouw huisdier tegen vlooien, teken en luizen. Het heeft een werkzame periode van 4 weken voor meerdere gewichtsklassen vanaf een leeftijd van 8 weken.

Frontline Combo hond

Frontline Combo hond21,84

In mijn mandje
In mijn mandje
Frontline Combo kat

Frontline Combo kat18,20

In mijn mandje
In mijn mandje

 

Frontline Combo bestrijdt niet alleen teken en volwassen vlooien, maar bestrijdt ook larven en eitjes van vlooien bij honden en katten. Door de eitjes en larven aan te pakken, worden ze niet langer overgedragen op andere (mede) huisdieren en wordt de aandoening minder besmettelijk. Frontline Combo voor honden of katten is hiermee een totaaloplossing tegen vlooien bij je huisdieren.

5. Advantage

Tegen vlooien en teken bij honden en katten.

Advantage hond

Advantage hond21,58

In mijn mandje
In mijn mandje
Advantage kat

Advantage kat19,20

In mijn mandje
In mijn mandje

Advantage is een gemakkelijk toe te dienen (spot-on)middel voor de preventie en de behandeling van vlooien en luizen bij katten en honden. Het werkt snel én doodt vlooien zonder dat ze hoeven te bijten. Geeft vlooien geen kans om zich te nestelen op de huid van je huisdier.

 

Meer informatie over producten voor het bestrijden van vlooien en teken

Het assortiment van Dierenapotheek.nl is samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch expert. Zo kun jij ervan uitgaan dat je altijd het beste van het beste in huis haalt. Kun je een product niet vinden, ontbreekt het in de webshop of heb je een vraag over (een van) de bestrijdingsproducten voor vlooien en teken of een ander product? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Delen
Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 1877 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf € 49,50

Advies van een dierenarts nodig?

Je kunt ons dagelijks mailen, chatten of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met dierenarts Martin Hovius. We delen onze kennis en ervaring met liefde.