Vanwege Hemelvaartsdag worden bestellingen later verzonden

Dierenleed voorkomen tijdens de feestdagen

Giftige zaken

Chocolade

Kerstboom en kerststukjes

Met de Kerstdagen wordt menig huis opgesierd met een kerstboom of kerststukjes. Wordt een kerstboom in een bak met water gezet, realiseer je dan dat dit water door erin opgeloste stoffen giftig wordt voor dieren die ervan drinken. Dit geldt natuurlijk ook voor grotere kerststukjes.

Kerstster "Kerstroos"

Darmproblemen: kerstversiering

Kurken

Rolladenetjes

Voor katten en kleine honden kunnen rolladenetjes een probleem vormen. Ze ruiken heerlijk, kauwen zo lekker weg, maar in de darmen verstoppen ze de doorgang!

Botjes

Tijdens de feestdagen wordt traditioneel veel wild en gevogelte gegeten. De goedbedoelde "left-over" botjes voor de hond en de kat, om lekker te kluiven, kunnen helaas nogal eens een wat minder prettig vervolg hebben. De botjes zijn namelijk erg scherp en kunnen ernstige darm-verwondingen veroorzaken.

Wil jij u huisdier ook wat extra's geven tijdens de feestdagen, haal dan in de dierenwinkel een lekkernij die speciaal voor dieren bedoeld is.

Wacht niet af, maar neem direct contact op met jouw dierenarts!


Delen
Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2092 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf € 59,95

Advies van een dierenarts nodig?

Je kunt ons op werkdagen mailen of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met dierenarts Martin Hovius. We delen onze kennis en ervaring met liefde.