Tips om je kat te vervoeren in een reisbench

Voor veel kateigenaren is reizen met hun huisdier een bekend probleem. Je kat moet mee in de reisbench, maar is nergens te bekennen of schiet ervandoor zodra hij het hokje alleen al ziet staan. Een handige tip hierbij is de HempOne CBD-olie, het supplement heeft een positief effect op het zenuwachtige gedrag.

Een paar tips die ervoor zorgen dat de reisbench een veilige plek wordt

  • Zet de reisbench in de woonkamer. Door de reisbench deel uit te laten maken van het dagelijks leven van de kat voorkom je veel stress.
  • Probeer het zijn favoriete slaapplek te maken door de lekkerste en zachtste dekentjes erin te leggen. Hierdoor verspreidt de kat zijn eigen geur en wordt het echt zijn plekje.
  • Door je kat af en toe te voeren in de reisbench leert hij dat het leuk is om erin te gaan en zal hij er de volgende keer maar al te graag weer in gaan.
  • Spray dertig minuten voor vertrek Feliway spray in de reisbench. Deze spray bevat rustgevende feromonen die stress bij je kat voorkomen.

Bij verdere vragen zijn wij elke werkdag te bereiken via de chat of via [email protected].

Delen
Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2164 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf € 59,95

Advies van een dierenarts nodig?

Je kunt ons op werkdagen mailen of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met dierenarts Martin Hovius. We delen onze kennis en ervaring met liefde.