Waarom heeft de Dierenapotheek niet alle diergeneesmiddelen?

Goede informatie

De medicijnen van de Dierenapotheek vormen geen risico voor mens en dier. Wel vinden wij het als dierenarts belangrijk dat je de producten van de Dierenapotheek op de juiste manier toedient bij je huisdier. Het gaat immers om de gezondheid en het welzijn van je dier. Daarom besteden wij veel aandacht aan bijsluiters met extra productinformatie. Zo kun jij, voordat je een bestelling plaatst, de juiste keuze maken voor je huisdier. Heb je vragen over een product of over de toediening? Lees dan de bijsluiter die bij het product vermeld staat. Kom je er niet uit, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Vrij verkrijgbaar

In onze webshop vind je diergeneesmiddelen die vrij verkrijgbaar zijn. Dat betekent dat je geen recept van een dierenarts nodig hebt. De artikelen in onze webshop zijn zorgvuldig geselecteerd door onze dierenartsen. De werking ervan is aangetoond in onze eigen beroepspraktijk. Wij vinden dat alleen de beste kwaliteit goed genoeg is voor jouw dier. En dat waarderen onze klanten: onze webshop wordt gemiddeld gewaardeerd met een 9.1!

Diergeneesmiddelen op internet

Verwante artikelen

Wat zijn de regels voor diergeneesmiddelen?

How to video's

Top 5 producten tegen vlooien en teken

Bij verdere vragen zijn wij elke werkdag te bereiken via de chat of via [email protected].

Delen
Heb je vragen?

Neem dan contact op met ons team van dierenartsen en paraveterinairen.

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2276 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf € 59,95

Advies van een dierenarts nodig?

Je kunt ons op werkdagen mailen of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met een van onze specialisten. We delen onze kennis en ervaring met liefde.