Vanwege Hemelvaartsdag worden bestellingen later verzonden

Waarom heeft DIERENAPOTHEEK.nl niet alle diergeneesmiddelen?

Goede informatie

De medicijnen van DIERENAPOTHEEK.nl vormen geen risico voor mens en dier. Wel vinden wij het als dierenarts belangrijk dat je de producten van DIERENAPOTHEEK.nl op de juiste manier toedient bij je huisdier. Het gaat immers om de gezondheid en het welzijn van je dier. Daarom besteden wij veel aandacht aan bijsluiters met extra productinformatie. Zo kun jij, voordat je een bestelling plaatst, de juiste keuze maken voor je huisdier. Heb je vragen over een product of over de toediening? Lees dan de bijsluiter die bij het product vermeld staat. Kom je er niet uit, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Vrij verkrijgbaar

In onze webshop vind je diergeneesmiddelen die vrij verkrijgbaar zijn. Dat betekent dat je geen recept van een dierenarts nodig hebt. De artikelen in onze webshop zijn zorgvuldig geselecteerd door onze dierenartsen. De werking ervan is aangetoond in onze eigen beroepspraktijk. Wij vinden dat alleen de beste kwaliteit goed genoeg is voor jouw dier. En dat waarderen onze klanten: onze webshop wordt gemiddeld gewaardeerd met een 9.1!

Diergeneesmiddelen op internet

Op internet mogen alleen middelen worden verkocht die in de categorie vrije geneesmiddelen vallen. Meer hierover vind je in het artikel over regels voor (dier)geneesmiddelen. Is je dier ziek en twijfel je over de juiste behandeling? Neem dan geen risico, wacht niet te lang en breng even een bezoekje aan je eigen dierenarts.

Bij verdere vragen zijn wij elke werkdag te bereiken via de chat of via info@dierenapotheek.nl.

Delen
Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 1960 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf € 49,50

Advies van een dierenarts nodig?

Je kunt ons dagelijks mailen, chatten of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met dierenarts Martin Hovius. We delen onze kennis en ervaring met liefde.