Allermyl SIS Shampoo

Merk: Virbac

Allermyl SIS Shampoo

Merk: Virbac

Verzorgende jeukstillende shampoo voor de overgevoelige en allergische huid.

18,50

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 18 Buddycoins!

Op voorraad

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2279 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Allermyl shampoo is speciaal ontwikkeld voor honden en katten met een verstoorde huidbarrière. Het is een unieke schuimende micro-emulsie met een combinatie van werkzame stoffen die het behoud van de integriteit van de huidbarrière en de natuurlijke microbiële balans ondersteunt. De Skin Lipid Complex™ (ceramiden 1, 3 en 6) combinatie maakt deze shampoo vochtinbrengend en verzachtend en draagt bij aan een verbeterde bescherming door de huidbarrière tegen omgevingsallergenen en/of pathogenen.
Net als Allercalm en Sebolitic bevat ook Allermyl de nieuwste technologie: Defensine. Deze vormt in combinatie met de al bekende Glycotechnologie S-I-S, Skin Innovative ScienceTM. S-I-S draagt bij aan verbetering van de huidvitaliteit door:

  • Preventie van aanhechting van micro-organismen (Glycotechnologie).
  • Stimulatie van de natuurlijke afweer van de huid (Defensine technologie).

De werkzame stof pirocton olamine vermindert eventueel bestaande secundaire huidinfecties. Allermyl SIS shampoo kan ingezet worden bij honden of katten met een overgevoelige en allergische huid. De samenhangende stof olamine samenhangende secundaire huidinfecties. Allermyl SIS kan worden ingezet bij honden of katten met een overgevoelige en allergische shampoo.

Gebruik en dosering

Allermyl Shampoo is een dunne shampoo, die zich makkelijk laat verdelen en ook weer goed uit te spoelen is. Maak eerst de vacht goed nat. Druppel daarna de shampoo over de vacht en op de handen. Masseer de shampoo in de vacht en op de huid, spoel vervolgens uit en herhaal de behandeling. Laat bij de tweede wassing de shampoo gedurende 5-10 minuten inwerken en spoel daarna grondig uit. De shampoo kan 2 a 3 maal per week gebruikt worden.

Samenstelling

Allermyl is een schuimende micro-emulsie op basis van mild reinigende bestanddelen, pirocton olamine, monosacchariden, vitamine E en linolzuur (omega 6).

Inhoud 

200 ml

 

Tip van de dierenarts
Heb je vragen?

Neem dan contact op met ons team van dierenartsen en paraveterinairen.