Arthrilone

Arthrilone

aanvullend diervoeder

28,60

Niet op voorraad

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2275 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Ondersteuning bij gewrichtsverzorging

Arthrilone kan een belangrijke ondersteuning zijn voor de bewegingsfysiologie en de gewrichtsverzorging bij honden. Door de natuurlijke samenstelling is dit product geschikt voor alle hondenrassen van elke leeftijd en sexe en kan tevens zonder gevaar worden gegeven aan drachtige of zogende teven.

Groeiprocessen

De elementen in Arthrilone spelen een rol bij de mineraalhuishouding en zijn van belangrijke invloed op de groeiprocessen van kraakbeenweefsel en botten. Dit product speelt ook een belangrijke rol bij het in stand houden van een uitgebalanceerde verhouding van calcium en fosfor in botten en pezen. Deze verhouding is van groot belang bij de opbouw van weefsel en skelet.

Toediening en dosering

Arthilone kan direct in de mond of vermengd met het voedsel worden gegeven. Het product mag gebruikt worden bij drachtige en zogende teven.

– Jonge honden: 2x daags 1 tablet gedurende 3 maanden. Vervolgens elk half jaar een lijst kuur van 2x daags 1 tablet, tot de leeftijd van 2 jaar. Bij honden van kleine rassen steeds 2x daags 0,5 tablet.

– Volwassen honden: 3x daags 1 tablet gedurende 14-18 weken. Bij honden van kleine rassen 2-3x daags 0,5 tablet gedurende 14-18 weken. Voor oudere honden 3x daags 1 tablet gedurende 28 weken en vervolgens jaar gedurende 2 maanden 3x daags 1 tablet (bij voorkeur in de herfst).

Inhoud

90 tabletten

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van applicatie.