Cat Litter Company – Kattenbakvulling met Gezondheidsindicator

Cat Litter Company - Kattenbakvulling met Gezondheidsindicator

Met deze speciale kattenbakvulling op basis van silica (inclusief gezondheidsindicator) kunnen eventuele ziektes bij katten veel eerder opgespoord worden.

8,25

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 8 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2092 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €4,95

Product informatie


Cat Litter Company Kattenbakvulling met Gezondheidsindicator is de eerste kattenbakvulling waarmee te zien is of jouw kat ziek is.
Juist bij katten is dit revolutionaire product ideaal omdat zij tot één van de huisdieren behoren die NIET snel laten zien dat ze ziek zijn. Meestal wordt pas in een (te) laat stadium ontdekt dat een kat ziek is, waarna medicijngebruik onvermijdelijk is of nog erger. Met deze speciale kattenbakvulling op basis van silicagel inclusief gezondheidsindicator kunnen ziektes bij katten veel eerder opgespoord worden!

Hoe werkt het?

Vul de kattenbak met deze speciale kattenbakvulling.  Wanneer jouw kat zijn behoefte hierop doet, zal de Health Indicator verkleuren. Aan de hand van de verkleuring kun je bepalen of uw kat gezond is of dat je contact op moet nemen met de dierenarts.

Waarom Silicia?

Naast dat silicagel de perfecte basis is voor een optimale zichtbaarheid van het resultaat van onze Health Indicator, kent sillicagel een paar ongekende voordelen t.o.v. de traditionele kattenbakvullingen namelijk:

● Sterk geurbindend: Urinegeur word tot vier weken gebonden aan de silicagelkorrel.

● Vormt géén klonten met urine. Urine bindt zich aan de silicagel, maar vormt geen klonten. De achtergebleven poep is eenvoudig met een kattenbakschep te verwijderen.

● Unieke werking: neemt namelijk urinegeur/-stank op en laat water verdampen.

● Antibacteriële werking: uit testen is gebleken dat het 26 dagen lang effectief is tegen bacteriestammen van Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa en Staphylococcus aureus.

● Stofvrij en licht in gewicht.

● Antistatisch: het blijft niet aan de pootjes plakken van de kat. Groot en snel adsorberend vermogen van maar liefst 130%.Goed voor het milieu omdat het langer meegaat dan traditionele kattenbakvullingen!

● Natuurproduct dat gemaakt is van puur kwartszand, natrium en water.

Inhoud

1 zak van 1,64 kg is voldoende voor 1 kat / kattenbak voor 1 maand.
1,64 kg = 3.6 lbs = (circa 3,8 l)

Bijsluiter

Bij dit product is geen bijsluiter van toepassing.

Tip van de dierenarts

Deze kattenbakvulling is geen vervanging voor de controles door jouw dierenarts en mag NOOIT worden gebruikt als vervanging van diergeneeskundige zorg. Als de kattenbakvulling niet van kleur verandert, maar je desondanks toch het vermoeden hebt dat jouw kat ziek is, dien je zo snel mogelijk contact met jouw dierenarts op te nemen. Alleen jouw dierenarts kan een volledige en juiste diagnose stellen. Deze kattenbakvulling kan niet iedere afwijking in de urine ontdekken.

Zwangere en zogende vrouwen moeten extra voorzichtig zijn en goed hun handen wassen na het vervangen en verschonen van de kattenbakvulling.