Dermiel Pad

Merk: Dermiel

Dermiel Pad

Merk: Dermiel

steriele wondbedekkers

52,95

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 52 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2094 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €4,95

Product informatie

Dermiel Pads van AST Pharma zijn steriele wondbekkers die bestaan ​​uit een kleine hoeveelheid vloeistof zodat er een natuurlijke wonderomgeving ontstaat. Deze vloeistof is gemaakt op basis van honen en glycerol. De coating op de dermiel Pad zorgt ervoor dat er geen verkleving met de wond ontstaan. Deze coating is doorlatend resulteert in wondvocht geabsorbeerd kan worden door het gaas. Dermiel Pads zijn geschikt voor het afdekken van oppervlakkige wonden. Een doosje Dermiel Pads bevat 10 wondbedekkers.

Honen

Door de combinatie van een hoog suikergehalte, enzymen en een lage pH-waarde heeft een helende werking. Wanneer de enzymen in het bijenproduct in contact komen met het wondervocht produceren ze een kleine hoeveelheid waterstofperoxide. Deze dosis is te klein om schade aan te richten aan de huid van de huid, maar het is genoeg om bacteriën te doden. Enzymen werken in op de suikers ontstaan ​​er een zuur milieu ontstaat waarin bacteriën niet kunnen overleven. Daarnaast helpt een lage pH-waarde bij het versterken van de huid. Honing heeft een hellende werking maar is geen vervanger van een antibioticum.

Gebruik

Reinig indien nodig de wond met een daarvoor geschikt middel. Neem het gaasje uit de verpakking en verspreid deze uit over de wond. Zet de wondpad vast met zelfklevend poreus tape van verbandgaas. Vervang de Dermiel Pad na maximaal twee dagen door een nieuwe pad.

Afmeting

Een Dermiel wondpad is 10 x 10 cm groot.