De Groene Os – Glucosamine Complex Speciaal – Paard/Pony

De Groene Os - Glucosamine Complex Speciaal - Paard/Pony

Merk: Groene Os

Gaat het allemaal niet meer zo soepel als voorheen? Glucosamine Complex Speciaal van Groene Os ondersteunt de gewrichtsfunctie van paarden en pony's die dat beetje extra goed kunnen gebruiken.

82,95

Niet op voorraad

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2273 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Groene Os Glucosamine Complex Speciaal is poeder dat bestaat uit diverse mineralen, vitaminen, kruiden en aminozuren. Dit aanvullende diervoeder biedt ondersteuning aan een goede conditie van gewrichten, kraakbeen, bindweefsel, spieren, pezen en ligamenten (banden),en kan bijdragen aan een goede aanmaak van bot en synoviaalvloeistof (gewrichtssmeervloeistof).

Groene Os Glucosamine Complex Speciaal is net als Groene Os Glucosamine Complex te geven ter ondersteuning van het bewegingsapparaat, o.a. bij dieren die zware fysieke inspanningen leveren. Het heeft in de basis dezelfde eigenschappen, maar onderscheid zich door de extra ingrediënten Wierook (Boswellia serrata), Niacinamide en N-acetylcysteïne. De toevoeging van deze ingrediënten kan ondersteuning bieden aan een vergrootte bewegelijkheid van het dier. Niacinamide draagt bij aan de stimulering van de stofwisseling en N-acetylcysteïne is een antioxidant en vermindert daardoor verdere afbraak van het collageen (vezelvormig eiwit in bindweefsel, kraakbeen en been).

Eigenschappen 

  • Ondersteuning voor het behoud van soepele gewrichten;
  • Kan bij paarden met zwakke hoeven ondersteunend werken;
  • Na zware fysieke inspanningen.

Gebruik en dosering 

  • Paarden en pony’s: 2 maal daags 3/4 maatschep door het voer (poeder licht bevochtigen om te voorkomen dat het uit de voerbak wordt geblazen).
  • Bij duidelijke verbetering: 1 maal daags 3/4 maatschep.
  • 3/4 maatschep = 6 gram.
  • 1/2 maatschep = 4 gram.

Samenstelling

Calciumcitraat, Magnesiumcitraat, Vitamine C (ascorbinezuur), Glucosamine KCl sulfaat, Chondroitinesulfaat, MSM (methylsulfonylmethaan), Wierook (Boswellia serrata), Niacinamide, N-acetylcysteine.

Inhoud

500 gr

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.

Tip van de dierenarts

Gebruik tijdens dracht, lactatieperiode of opgroeiende dieren in overleg met dierenarts en/of therapeut.

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Bij dieren met suikerziekte (diabetes mellitus) of een verminderde nierfunctie wordt aangeraden eerst te overleggen met uw dierenarts.