Groene Os Maag Compositum – Paard/Pony

Groene Os Maag Compositum - Paard/Pony

Merk: Groene Os

Groene Os Maag Compositum voor paarden beschermt de maagwand, ondersteunt de spijsvertering, verzorgt het maagslijmvlies en ondersteunt het behoud van een normale zuurgraad in de maag.

60,25

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 60 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2094 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €4,95

Product informatie

Groene Os Maag Compositum bestaat uit diverse kruiden en is aanvullend op het normale voer van uw paard. Maag Compositum ondersteunt de maag en spijsvertering en heeft eetlustopwekkende en ontspannende eigenschappen. Bij luchtzuigende en/of kribbebijtende paarden kan dit middel worden ingezet.

Gebruik

2 maal daags 2 afgestreken maatscheppen door het voer. Eén afgestreken maatschep bevat 3 gram. Bij voorkeur toedienen buiten het voeren om, indien het paard dit niet neemt, dan over het voer strooien. Bij paarden en pony’s geniet het de voorkeur om het poeder in de etensbak te bevochtigen zodat het niet de bak uitgeblazen kan worden. Maag Compositum kan in een kuur van 6 weken gegeven worden. Afhankelijk van de resultaten kan de kuur verlengd worden. Tussen 2 kuren wel een stopweek inlassen.

Samenstelling

Glycyrrhiza glabra, Zingiber officinale, Lichen islandicus, Calcium carbonaat, Carduus marianus, Angelica archangelica, Mentha piperita, Matricaria chamomilla, Humulus lupulus, Taraxacum officinale.

Meer informatie over dit product vindt je in de bijsluiter onder aan de pagina.