Kat-a-lax

Kat-a-lax

Merk: Kat-a-lax

Kat-a-lax is een laxerend middel voor de behandeling van verstopping en problemen door haarballen bij katten. De smakelijke pasta is gemakkelijk oraal toe te dienen. Help je geliefde kat van de vervelende verstopping af met Kat-a-lax.

13,95

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 13 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2092 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €4,95

Product informatie

Product informatie

Kat-a-lax is een smakelijk laxeermiddel om haarballen bij je kat te behandelen en obstipatie te voorkomen. Kat-a-lax lost de haarballen op. De laxerende werking van Kat-a-lax zorgt ook dat verstoppingen door haarballen verdwijnen.

Katten likken dagelijks hun vacht schoon waarbij veel haar in de maag terecht komt. Hierdoor kunnen haarballen ontstaan. Meestal worden deze haarballen uitgebraakt maar het kan ook voorkomen dat dit een verstopping veroorzaakt in de darmen. Katten krijgen hierdoor een verminderde eetlust. Bij buitenkatten is dit moeilijk te constateren; ze worden stiller en vooral mager. Een echte haarbal ontstaat door veel likken, het zogenaamde wassen. Kat-a-lax kan voor de kat de oplossing bieden.

Samenstelling

47,4% witte vaseline, 47,4% moutsiroop, levertraan 2%, lecithin 2%, caramel 0,58%, vitamine E 0,02% (di-Alpha tocopherol Acetate), Sodium Benzoate 0,1%, water 0,5%.

Dosering

Verwijdering van haarballen:

1 maal daags ongeveer 1,5 cm pasta oraal toedienen; bij jonge katten overeenkomstig minder toedienen.

Voorkomen van haarballen:

2 à 3 maal per week ongeveer 1,5 cm pasta oraal toedienen door het op de poot van de kat te smeren; bij jonge katten overeenkomstig minder toedienen.

Inhoud

56,7 gram pasta voor oraal gebruik

Tip van de dierenarts

Laat de kat de pasta van je vinger of van de eigen poot aflikken. Je kan de pasta ook over het voer doen.

Andere bestrijdingsmiddelen

Kat-a-lax laxeermiddel werkt effectief voor katten. Speciaal voor de vermindering van haarballen van de kat kan je ook gaan voor Virbac de Easypill Hairball kat. Heeft je kat geen last van obstipatie maar van wormen? Voor de bestrijding van wormen bij kleine katten zijn er de Milbactor Kitten Tabletten. Bekijk ook Drontal Cat voor de behandeling van besmettingen met lintworm, spoelworm en haakworm. Vergeet dan ook zeker niet om te ontvlooien. Vlooien zijn de gastheren van wormeitjes. Hierdoor kunnen vlooien huisdieren besmetten met wormen.

Kat-a-lax kopen bij Dierenapotheek

Wil je kat-a-lax laxeermiddel kopen? Dan ben je bij Dierenapotheek aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in geneesmiddelen voor katten. En op werkdagen voor 16:00 besteld, vandaag verzonden! Koop dus nu Milbactor kat en help je geliefde dier snel tegen wormen.

Tip van de dierenarts

Laat de kat de pasta van je vinger of van de eigen poot aflikken. Je kan de pasta ook over het voer doen.