Medicare

Medicare

gebrek aan eetlust

7,80

Niet op voorraad

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2276 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Vindt hier het alternatief voor jouw maatje!

Medicare is geschikt voor honden en katten met gebrek aan eetlust of een overdreven kieskeurigheid. Medicare bevat natuurlijke voedingsbestanddelen met een hoog energiegehalte, een hoog gehalte aan essentiële voedingsstoffen en bijzonder goed verteerbare ingrediënten. Medicare (vloeibaar) is gemaakt uit vlees, eieren en taptemelk en bevat noch granen noch soja. Door zijn uitgelezen samenstelling wordt Medicare bijzonder goed door de kat geaccepteerd. Medicare is vloeibaar genoeg om in moeilijke situaties in een spuit, tube of fles gegeven te worden, maar is ook stroperig genoeg om het dier te laten slikken.

Dosering:

Medicare biedt een waardevolle bijdrage, in een gemakkelijk verteerbare vorm, als extra aanvulling op de normale voeding. De dosering gedurende deze periode (als aanvulling op de gewone voeding) bedraagt een derde van de verpakking per dag. Schud de verpakking voor het openen. De geopende verpakking dient in de koelkast bewaard te worden en binnen 48 uur verbruikt te zijn. Laat Medicare eerst op kamertemperatuur komen, alvorens het de dieren aan te bieden.

Toepassing:

Als voedsel voor oudere dieren: Oudere dieren zijn vaak niet meer in staat om vast voedsel gemakkelijk te verteren of op te nemen. Medicare is in deze gevallen een uitstekende oplossing. Naast de smakelijkheid die het gemengd met ander voedsel geeft, bevochtigt het tevens ander droog voedsel, waardoor dit makkelijker opgenomen wordt. Indien Medicare aan oudere dieren wordt gegeven, dient de hoeveelheid ander voedsel te worden verminderd en bedraagt de dosering voor de kat, afhankelijk van het gewicht: een kwart tot een halve verpakking per dag, verdeeld over 3 maaltijden. Voor de hond, afhankelijk van het gewicht: een halve tot 1 verpakking per dag, verdeeld over 3 maaltijden.

Als (overgangs)voedsel voor spenende puppies en kittens: Medicare is uitstekend geschikt tijdens de overgang van het spenen naar het eerste (geen melk bevattende) vaste voedsel. De dosering bedraagt maximaal een halve verpakking, verdeeld over drie kleine maaltijden per dag, te beginnen op een leeftijd van 4-6 weken. In alle gevallen dient vanaf een leeftijd van 6 weken Medicare gemengd te worden met vast voedsel. Aanbevolen wordt dit voort te zetten tot een leeftijd van ca. 20 weken.
Aangeraden wordt om vóór gebruik een specialist te raadplegen en de bijsluiter goed te raadplegen!

Inhoud

395 gram

Heb je vragen?

Neem dan contact op met ons team van dierenartsen en paraveterinairen.