Milbactor grote katten 4 tabletten

Milbactor grote katten 4 tabletten

Merk: Milbactor

Milbactor kat zijn effectieve ontwormingstabletten voor grote katten van minstens 2 KG. Milbactor is een ontwormingsmiddel ter preventie van longwormen en hartworminfecties. Daarnaast werken de tabletten ook tegen zweepwormen, haakwormen, lintwormen en spoelwormen.

18,95

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 18 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2094 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €4,95

Product informatie

Milbactor ontworming voor katten

Milbactor kat ontwormingstabletten zijn geschikt voor grote katten met een gewicht van minimaal 2 kg. Milbactor is ter preventie van longwormen en huidinfecties. Daarnaast werken ze ook tegen zweepwormen, haakwormen, lintwormen en spoelwormen. Milbactor moet oraal worden toegediend en heeft een vleessmaak. Ook tijdens dracht en lactatie kunnen de ontwormingstabletten gegeven worden. De tabletten zijn gemakkelijk te halveren.

Product informatie

Deze tabletten van Milbactor Ontwormingsmiddel worden verpakt in een doosje geleverd, met 4 tabletten in een strip. Dit ontwormingsmiddel is geschikt voor volwassen katten en bevat de werkzame stoffen Praziquantel en Milbemycine die de wormen doden en infectie voorkomen.

Milbactor is ter behandeling van menginfecties met onvolwassen en volwassen cestoden en nematoden van de volgende species:

  • Cestoden: Dipylidium caninum, Taenia spp., Echinococcus multilocularis.
  • Nematoden: Ancylostoma tubaeforme, Toxocara cati.
  • Ter preventie van hartwormziekte (Dirofilaria immitis), indien een gelijktijdige behandeling tegen cestoden geïndiceerd is.

Dosering

Dosering Milbactor tabletten voor grote katten:

  • 2 kg tot 4 kg – ½ tablet
  • 4 tot 8 kg – 1 tablet
  • 8 tot 12 kg – 1 ½ tabletten

De Milbactor tabletten dienen nauwkeurig worden gewogen voor de juiste dosering. De Milbactor tabletten zijn alleen geschikt voor oraal gebruik en dienen met of na wat voer worden toegediend. Het wordt aangeraden om jew kat minstens 4 keer per jaar te ontwormen, dus minimaal 1 keer in de 3 maanden.

Een 16 mg/40 mg Milbactor tablet voor grote katten bevat:

Milmemycine oxime 16 mg

Praziquantel40 mg

Andere bestrijdingsmiddelen

Voor de bestrijding van wormen bij kleine katten zijn er de Milbactor Kitten Tabletten. Bekijk ook Drontal Cat voor de behandeling van besmettingen met lintworm, spoelworm en haakworm. Een ander topproduct uit ons assortiment is de Panacur Pet Paste, een ontwormingsmiddel voor zowel honden, puppy’s, kittens en katten. Panacur PetPaste kan op het eten gegeven worden of direct in de bek worden geplaatst, door de injector op de tong te leggen. De pasta kan ook door het voer worden gemengd. Is het weer tijd om te ontwormen? Vergeet dan ook zeker niet om te ontvlooien. Vlooien zijn de gastheren van wormeitjes. Hierdoor kunnen vlooien huisdieren besmetten met wormen.

Milbactor kat kopen bij Dierenapotheek

Wil je Milbactor ontwormingsmiddel kopen? Dan ben je bij Dierenapotheek aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in geneesmiddelen voor katten. En op werkdagen voor 16:00 besteld, vandaag verzonden! Koop dus nu Milbactor kat en help je geliefde dier snel tegen wormen.