NAF Sand Gard

Merk: NAF

NAF Sand Gard

Merk: NAF

NAF Sand Gard is een voedingssupplement voor paarden en/of pony's dat ondersteuning biedt bij de natuurlijke reiniging van het spijsverteringsstelsel, in het geval van zandophoping in de darmen.

49,40

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 49 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 1928 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

Product informatie

Sand Gard is zeer geschikt om te geven als u vermoedt dat er behoefte is aan een ondersteuning bij de natuurlijke maag- en darmreiniging wegens zandophoping in de darmen of wanneer uw paard graast op kale zanderige weide.

NAF Sand Gard van NAF Equine bevat Psylliumzaadjes met kruiden en voedingsstoffen voor een evenwichtige darmflora en een gezonde darmwand. Wanneer een paard zand eet, wordt dit niet verteerd en kan het voor verstoppingskolieken zorgen met ernstige gevolgen. De Psylliumzaadjes in de NAF Sand Gard helpen om zand uit de darmen te verwijderen. Het product is zeer geschikt om te geven: Wanneer er behoefte is aan een ondersteuning bij de natuurlijke maag- en darmreiniging wegens zandophoping in de darmen. Indien het paard of de pony graast op een kale zanderige weide. Als het paard of de pony in een paddock staat.

Daarnaast is het een handig brokje, wat ook als beloning gevoerd kan worden

Gebruik

Dosering paarden: Gedurende 7 dagen 180 gram per dag.

Dosering pony’s: Gedurende 7 dagen 90 gram per dag.

1 maatschepje van 60 ml bevat ongeveer 45 gram. Een emmer van 1,4 kg is bij een dagelijkse dosering van 180 gram voldoende voor 7 dagen.

Echte zandeters en paarden/pony’s die snel last hebben van zand in de darmen, dienen eens in de 6 weken een kuur te krijgen. Paarden en/of pony’s die zo af en toe eens wat zand eten, dienen een kuur te krijgen halverwege en na afloop van de periode waarin ze dit doen.

Samenstelling

Psylium zaadjes, Biergist, Heemst bladeren, Bittere sinaasappelschil (rijp), Rozenbottel schelpen, Omicha bessen, Kurkuma, Paardebloem bladeren, Mariadistel zaden, Gingko bladeren, Gember, Bosbessen, Rozemarijn, Zoethout, Witte mineraalolie, Fructo-oligosaccharide, Tarwe-eiwit, Glutamine.

 

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.