Ophta-Clean

Merk: Virbac

Ophta-Clean

Merk: Virbac

Oogreiniger voor honden en katten met rustgevende eigenschappen.

10,95

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 10 Buddycoins!

Op voorraad

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2273 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Ophta-Clean is een oogreiniger voor honden en katten met rustgevende eigenschappen, bestemd voor de reiniging van de oogleden, traanstrepen en voor het verwijderen van een vreemd voorwerp (bijv. een haar, stof of klein insectje). De zuurtegraad is identiek aan die van de tranen van honden en katten en is niet irriterend voor de ogen.

Geschikt voor pups en kittens vanaf 3 weken leeftijd.

Gebruik
Bevochtig een kompres of een doek met de oplossing en reinig met zachte bewegingen rond het oog van binnen naar buiten. Het regelmatig gebruik vergemakkelijkt het schoonhouden en voorkomt het indrogen van traanstrepen.

Voor het verwijderen van een vreemd voorwerp (bijv. een haar, stof of klein insectje) spoel het voorwerp overvloedig weg door veel oplossing over het oog te laten vloeien. U dient wel zachtjes op de flacon te drukken zodat er niet een te harde straal in het oog terecht komt.

Samenstelling

Verpakking Flacon à 100 ml bevat 1,75% boorzuur, 0,35% zinksulfaat en 0,02% benzalkoniumchloride.

Inhoud

100 ml

 

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.

 

Tip van de dierenarts

Treft u een vreemd voorwerp aan op het oog dan is het altijd verstandig om uw dierenarts te raadplegen omdat ‘op het oog’ onschuldige problemen ernstige gevolgen kunnen hebben

Vermijd verder het contact van de top van de flacon met het oog. Niet voor oraal gebruik. Raadpleeg bij een oogontsteking of chronische problemen altijd een dierenarts.

Bewaren beneden 25°C. Houdbaar tot 2,5 jaar na productiedatum. Geoopende flacon maximaal 30 dagen in de koelkast bewaren.