Ophta-Clean

Merk: Virbac

Ophta-Clean

Merk: Virbac

Ophta-Clean is een oogreiniger voor honden en katten en heeft rustgevende eigenschappen. Te gebruiken bij het reinigen van de oogleden,  traanstrepen en voor het verwijderen van vuil in het oog.

10,14

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 10 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 1851 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

Product informatie

Virbac Ophta-Clean is speciaal voor de perifere reiniging van het oog en de reiniging van traanstrepen bij uw hond of kat. De zuurtegraad is identiek aan die van de tranen van honden en katten en is niet prikkelend voor de ogen.

Gebruik

Voor het schoonmaken van de ogen bevochtigt u het kompres of een doek met de Ophta-Clean oplossing en u draait met zachte bewegingen rond het oog van binnen naar buiten. Bij regelmatig gebruik wordt het schoonhouden vergemakkelijkt en gaat het indrogen van traanstrepen tegen. Voor het verwijderen van vuil (bijv. een haar, stof of klein insectje) spoel het vuil overvloedig weg door veel oplossing over het oog te laten vloeien. U dient wel zachtjes op de flacon te drukken zodat er niet een te harde straal in het oog terecht komt. Vermijd verder het contact van de top van de flacon met het oog. Niet voor oraal gebruik. Raadpleeg bij een oogontsteking of chronische problemen altijd een dierenarts. Geschikt voor pups en kittens vanaf 3 weken leeftijd.

Samenstelling

Verpakking Flacon à 100 ml. Samenstelling Bevat 1,75% boorzuur, 0,35% zinksulfaat en 0,02% benzalkoniumchloride.

Bewaren beneden 25°C. Houdbaar tot 2,5 jaar na productiedatum. Geopende flacon maximaal 30 dagen in de koelkast bewaren.

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.