Ophta-Clean

Merk: Virbac

Ophta-Clean

Merk: Virbac

Ophta-Clean is een oogreiniger voor honden en katten en heeft rustgevende eigenschappen. Te gebruiken bij het reinigen van de oogleden, traanstrepen en voor het verwijderen van vuil in het oog.

9,50

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 9 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2092 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €4,95

Product informatie

Virbac Ophta-Clean is speciaal voor de perifere reiniging van het oog en de reiniging van traanstrepen bij uw hond of kat. De zuurtegraad is identiek aan die van de tranen van en katten en is niet prikkelend voor de ogen.

Gebruik

Voor het aanpassen van de ogen bevochtigt u het kompres of een doek met de Ophta-Clean-oplossing en u draait met zachte bewegingen rond het oog van binnen naar buiten. Bij regelmatig gebruik wordt het schoonhouden weergegeven en gaat het indrogen van traanstrepen tegen. Voor het verwijderen van vuil (bijv. een haar, stof of klein insectje) spoel het overtollige weg door veel oplossing over het oog te laten vloeien. U dient wel soepel op de flacon te voorkomen zodat er niet een te harde straal in het oog komt. Verder het contact van de top van de flacon met het oog vermijden. Niet voor oraal gebruik. raadplegen bij een oogontsteking van chronische problemen altijd een dierenarts. Geschikt voor pups en kittens vanaf 3 weken leeftijd.

Samenstelling

Verpakking Flacon à 100 ml. Samenstelling Bevat 1,75% boorzuur, 0,35% zinksulfaat en 0,02% benzalkoniumchloride.

Bewaren beneden 25°C. Houdbaar tot 2,5 jaar na productiedatum. Geoopende flacon maximaal 30 dagen in de koelkast bewaren.

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.