Phytonics Immu Boost Pro

Phytonics Immu Boost Pro

Merk: Phytonics

Voor de weerstand, met name bij een overprikkeld immuunsysteem.

30,95

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 30 Buddycoins!

Op voorraad

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2279 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Phytonics Immu Boost Pro is een aanvullend diervoeder dat het immuunsysteem van paarden, honden en katten ondersteunt. Het kan gebruikt worden bij lusteloosheid en verminderde weerstand. De Immu Boost Pro is een krachtige oppepper. Zorgt voor meer vitaliteit en energie. Werkt sterker dan de Phytonics Immu boost.

Gebruik

Goed schudden voor gebruik. Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies. Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.

Dosering

Tenzij arts of therapeut anders voorschrijft, twee keer daags:

  • Kat: 1-2 druppels.
  • Hond: 2-3 druppels.
  • Paard: 5-8 druppels.

1 ml = 20 druppels.

Samenstelling

Extracten van Alsemkruid (Artemisia absinthium), Bijvoet (Artemisia vulgaris), Duizendblad (Achillea millefolium), Echte salie (Salvia officinalis), Echte Tijm (Thymus vulgaris), Gewone smeerwortel (Symphytum officinale), Goudsbloem (Calendula officinalis), Hyssop (Hyssopus officinalis), Oost-Indische kers (Tropaeolum majus), Paardenbloem (Taraxacum) en Rode zonnehoed (Echinacea purpurea). Alcohol 30% v.v.

Inhoud

50 ml

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van applicatie.